Bryllupsfotograf Vestsjælland

Så landende vi endnu engang til et hyggeligt Vestsjælland bryllup. En smuk varm dag i Juni måned startede med vielse i Bregninge Kirke på Vestsjælland. Brudeparret havde valgt kirken, da Gommen var født og opvokset ved Bregninge. (Vestsjælland bryllup)

Bregninge Kirke ligger i landsbyen Bregninge, ca. 14 km Ø for Kalundborg, Altertavlen er skåret af Lorentz Jørgensen i 1654 og stammer fra Dragsholm slot. I denne smukke gamle kulisse blev parret gift. Vi var med før, under og efter vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Bregninge Kirken. Efter vielsen gik turen til Dragsholm Slot i Hørve. (Vestjælland bryllup)

Læs mere om bryllupsfotografering på Vestsjælland.

Bregninge Kirke
Bregninge Kirke2
Bregninge Kirke3
Bregninge Kirke4
Bregninge Kirke5
Bregninge Kirke6
Bregninge Kirke7
Bregninge Kirke8
Bregninge Kirke9
Bregninge Kirke10
Bregninge Kirke11

Dragsholm Slot bryllup

Dragsholm Slot hører til blandt landets ældste fungerende verdslige bygninger og ligger ud til Sejerøbugten i den sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland. På denne smukke fæstning blev brudeparrets fantastiske bryllup afholdt i en helt unik kulisse. På Dragsholm Slot sørger både personale og leverandører for en fantastisk kulisse når det kommer til afholdelse af bryllup. (Vestsjælland bryllup)

Da vi ankom til Dragsholm Slot blev, der serveret champagne og skåret bryllupskage til de mange fremmødte bryllupsgæster. Efter receptionen, gik vi ud i Dragsholm Slotshave og lavede de officielle bryllupsportrætter af parret. Efter bryllupsbillederne var i kassen, var der bryllupsfest på slottet. (Vestjælland bryllup)

Bryllupsfotograf Vestsjælland

Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Vestsjælland. Med en bryllupsfotograf fra forevigt.dk er du helt sikker på at få de skønne og stemningsfyldte billeder fra Jeres bryllup. Book en bryllupsfotograf fra forevigt.dk nu. Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Vestsjælland. Kreativ og uddannet fotograf Vestsjælland.

Læs mere om vejret og naturen omkring fotografering.

Dragsholm Slot1
Dragsholm Slot2
Dragsholm Slot3
Dragsholm Slot4
Dragsholm Slot5
Dragsholm Slot6
Dragsholm Slot7
vestsjælland bryllup
Dragsholm Slot8
Dragsholm Slot9
Dragsholm Slot10
Dragsholm Slot12
Dragsholm Slot13
Dragsholm Slot14
Dragsholm Slot15
Dragsholm Slot16
Dragsholm Slot17
Dragsholm Slot18
Dragsholm Slot21
Dragsholm Slot22
Dragsholm Slot24