Vrå Slot bryllup

Vrå Slot bryllup

Vrå Slot bryllup – Vrå Slot ligger ved Tylstrup lidt nord for Aalborg og syd for Brønderslev ved Store Vildmose. Voldgrav omkranser slottet, der ligger i en gammel herregårdspark. Slottet blev opført i 1645 og rummer en hyggelig restaurant, hvor køkkenet dagligt laver velsmagende menuer af friske råvarer. Riddersalen ligger i hovedfløjens stueetage.. Oprindeligt lå her nogle gårde, men da bønderne ikke kunne bevise deres uskyld efter oprøret ledet af skipper Clement, blev de efter reformationen i 1536 fæstet under kronens gods. År 1600 købte rigsråd Predbjørn Gyldenstjerne Vraa af kongen for at opdrætte stude i mosen og drive dem ad hærvejen til Nederlandene. Gyldenstjerne ejede i forvejen Bøvling og var lensmand på Vestervig Kloster. Han var foregangsmand for den nye kødeksport, der gav indtægter til de mange slotte og herregårde, der blev opført på den tid.

Vrå Slot bryllup

Bryllupsfotografering ved Vrå Slot

Bryllupsfotografering ved Vrå Slot er en oplevelse i den smukke og lækre natur, der omkrendser det flotte og lækre slot. Selve slottet er omgivet af voldgrave og der er masser af gamle monumenter og flotte bygninger man kan bruge til at lave kreative bryllupsportrætfotos ved. Der ligger også store gamle og flotte træer, som omkredser det gamle historiske slot. Holder i jeres bryllup her, så vælg en bryllupsfotograf, der kender stedet og kan sit kram.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Brønderslev her.

Vrå Slot bryllup

Romantik, historik og bryllup

Fru Ide Lindenov arvede Vraa, der dengang var den største gård i Vendsyssel, af sin far, og opførte sammen med sin mand Sten Beck hovedbygningen i 1645. V oldgraven blev anlagt samme tid og minder om, at herre- mændene ville sikre sig mod fjender. Bordet dækkes elegant med hvide rullede bomuldsduge og mundservietter. Sølvkandelabre med stearinlys. Blomsterdekoratøren fremstiller friske dekorationer med personlig præg i farver og form, der er med til at give salen en let stemning, og minde om livets lyse sider.

Se flere bryllupsbilleder her.

Vrå Slot – Gammel Vråvej 66 – 9382 Tylstrup