Anbefalinger Bryllupsfotograf

Herunder kan i læse diverse anbefalinger af nogle af Forevigt.dk kunder gennemsiden

Uden jeres anbefalinger ….

Uden vores kunders anbefalinger ville det slet ikke være det samme at være visuel og kreativ bryllupsfotograf. I kære brudepar, gør simpelthen det hele værd at lave. Så længe vi får denne store opbakning fra jer vil vi forsætte med at tilbyde bryllupsfotografering på både Sjælland, Jylland og Fyn i mange år endnu.

Michael og Cecilie

bryllupSå er vi oppe på overfladen igen efter nogle meget hektiske uger…det hele har været som en drøm, og heldigvis har vi dine smukke billeder til minde om det hele. Jo mere jeg ser på billederne, jo bedre “forstår” jeg, og jo vildere bliver jeg med dem…hvis du forstår? De er fantastiske og vi kunne ikke have ønsket os det anderledes. TUSIND TUSIND tak Forevigt.dk.  Vi tager på honeymoon i morgen og har tænkt os, en dag under en palme, at besluttet os for hvilken vi gerne vil have printet, så jeg håber du har tålmodighed med os lidt endnu. Ha’ det rigtig godt så længe, og endnu engang tusind tak for at have foreviget denne fantastiske dag på smukkeste vis.

Mange hilsner og de bedste anbefalinger

Michael og Cecilie

Mia og Malthe

detalje foto bryllupsVi har nu kigget på alle billederne fra brylluppet – de fantastisk gode alle sammen, så det bliver ikke nemt at vælge dem, der skal fremkaldes! Det er svært at fremhæve nogle specielt – men billederne v. broerne (løbebillederne især) er super flotte, billederne fra den gamle by er super sjove, bandbillederne er cool – de er også fede dem af Erling, der synger, seje fyrværkeribilleder og de sjoveste drukbilleder efter at vi gik i seng!  Det bedste ved billederne fra festen er, at du har taget billeder som er meget naturlige og ikke opstillede. Og så er der alle de sjove situationer – som vi næsten havde glemt. Vi vender tilbage med nr. på de billeder, som vi vil have fremkaldt. Men du skal have stor ros for alle de suverænt gode billeder, som du tog – vi kunne ikke have fundet en bedre fotograf end dig!

Mia og Malthe

 

Rene og Anne-Kristine  

Hvad koster et bryllup i gennemsnitTusen takk for mange, mange flotte bilder. Vi er veldig fornøyde. Ideen med rosebladene på Rådhustrappen var kjempegod, gruppebildene ble fine. Mange gode bilder av oss, og våre venner og familie. Fine minner fra en fantastisk helg.

 

Vi syns også bildene av oss med barna var helt etter vår smak. Så deilig uorganiserte, akkurat slik vi er. Å plukke ut kun et foto til takkekort var ikke lett, vi klarte til slutt å bestemme oss. Tusen, tusen takk for hjelpen.

Med vennlig hilsen

Rene & Anne-Kristine

 

Pernille og Mark

kreative bryllupsfotoVi har nu kigget på alle billederne fra brylluppet – de fantastisk gode alle sammen, så det bliver ikke nemt at vælge dem, der skal fremkaldes! Det er svært at fremhæve nogle specielt – men billederne v. broerne (løbebillederne især) er super flotte, billederne fra den gamle by er super sjove, bandbillederne er cool – de er også fede dem af Mark, der synger, seje fyrværkeribilleder og de sjoveste drukbilleder efter at vi gik i seng! Det bedste ved billederne fra festen er, at du har taget billeder som er meget naturlige og ikke opstillede. Og så er der alle de sjove situationer – som vi næsten havde glemt.

Vi vender tilbage med nr. på de billeder, som vi vil have fremkaldt. Men du skal have stor ros for alle de suverænt gode billeder, som du tog – vi kunne ikke have fundet en bedre fotograf end dig!

Kh. Pernille og Mark

Birgitte og Thomas

bryllupsfotograf-forevigtHejsa forevigt Vi har vist aldrig rigtig fået jer sagt tak for de utrolig smukke billeder I tog af os ude ved Schur til vort bryllup.

Alle folk der var med til festen, fik dias show med i takkekortet og alle var vilde med billederne. Især billedet med sløret op foran vort hovede synes folk var anderledes og utrolig smukt på Schur. Se flere bryllupsbilleder her.

Mange hilsner

Birgitte Fly Baunsgaad

Linda og Bjarnør

Fotograf bryllupHei! Vi ville bare sende en mail og takke så hjertelig for de utrolige bildene! Den ferske bruden gråt da hun så dem.. Det er de vakreste bildene vi har sett noengang, og det slideshowet var kjempeflott… Du har klart å fange akkurat det vi ønsket! Tusen,tusen,tusen takk! Lykke til videre 🙂

Lykkelig hilsen fra

Linda Vikestrand & Bjørnar Jahrn.

Marie og Dan

Kære Forevigt

bryllupsfoto-Marie-og-DanVi er jer så evigt taknemlige. I var med til at gøre vores store dag til noget helt specielt. Beviset er jo lige her, og er langt større og flottere, end vi havde turde håbe på. Så mange billeder (over 2500!!!), det pragtfulde album og ikke mindst fremvisnings dvd’en – det er så fedt et minde, tak! I har formået, at få os til at ligne fotomodeler! Vi er dybt imponerede, og meget glade for resultatet. Allerede fra ankomsten til kirken, var i på! Hele dagen var i der, uden at være der… Om aftenen har i fået festen indrammet og gjort overskuelig, selv for et brudepar, som er helt overvældne over dagen begivenheder og egentlig ikke oplever stemningen ved de andre borde eller til resten af festen. I har formået, at få det hele ned på billederne. Vi er imponerede over jeres overblik og proffesionalisme. Jeg mener; hverken os eller vores gæster mærkede jer. Men det er alligevel lykkedes jer, at få så mange øjeblikke fanget – for evigt.

Til andre kommende brudepar og -kunder:

Forevigts utraditionelle billeder og deres evne til, at se lokationer og færdige resultater på, er så fedt og lækkert – vi kan kun på det varmeste anbefale dem.

I får nogle billeder i med stolthed kan vise frem, og se igen og igen – også om 10 år, når minderne er svagere! Gør jer selv den tjeneste – book dem hele dagen, i vil ikke fortryde det!

Vi elsker det – tusind, tusind tak og de største anbefalinger!

Venlig hilsen
Marie og Dan Bastrup Sørensen

Mette og Kim

Mette-og-Kim-bryllupsbillederHej og tusind tak for de flotte billeder fra vores bryllup.Vi er fuldt ud tilfredse og har allerede set billederne igennem et utal af gange. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger på bryllupsbillederne at det slet ikke kan genfortælles. Og folk spørger til hvem fotograferne er, fordi de billederne er bare vildt gode. Så store roser til jer, og I selvfølgelig blevet anbefalet mange mange gange.Der er flere venner som mener at det klart er det flotteste billeder de nogensinde har set.Tusind tak,

Venligst Mette og Kim Christensen

Allan og Sara

Hej Forevigt.dk

bryllupsfoto-1-2Mange tak for de fine billeder du/I har taget af os. De er alle blevet rigtig gode og I fik os til at slappe af og bare nyde hinanden så I kunne fange kemien mellem os.

Alle der har set billederne har ligesom os været meget begejstrede for dem, og syntes at de er super gode og at det er lykkedes for jer at fange kemien mellem os og få taget mange alsidige og utraditionelle billeder. Specielt de utraditionelle billeder i kirken var gode, og så har du/I taget nogle billeder af eks flaget til tops i flagstangen, Kirkens adresse, salmebøger og salmerne, billeder vi er super glade for men billeder man aldrig selv ville have tænkt på at tage. Vi vil klart anbefale jer til andre og har allerede gjort dette til et par stykker i vores omgangskreds, I tog som sagt nogle vidunderlige billeder som vi nu kan bruge til at se tilbage på den vigtigste dag i vores liv med.

Endnu en gang tusind tak.

Mvh Allan & Sara Nissen

Tanja og Jonas

tanja-og-Jonas-foto-1Hej Forevigt, Vi vil blot sige tusinde tak for de fantastiske billeder. Bedre sent end aldrig ; ) De er virkelig gode og lever fuldt op til vores forventninger. Vi skal nok anbefale jer videre til andre!!

Med Venlig Hilsen

Tanja Eggert

Louise og Aksel

 

bryllupsportrætterHej !! Undskyld det sene svar, men vi har siden bryllupet faret europa rundt på diverse ferier, og har ikke fundet tid til at svare før nu.

Allerførst tak til vores tålmodige, venlige og meget dygtige fotograf. Han gjorde det fantastisk godt, på trods af flere kommentarer vedr. det mærkelige og til tider manglende lys ude i skoven ?

Vi blev meget glade for billederne, og har fået meget anerkendelse og ros for billederne. Som min mor sagde til min lillesøster: “jeg vidste ikke, at louise var så køn” om billedet i kirken. – og jeg må give hende ret – jeg vidste det heller ikke selv ? Vi er ovenud tilfredse med billederne og den gode behandling vi har fået gennem hele processen. Det eneste vi ikke er tilfredse med, er os selv: hvorfor ofrede vi ikke de sidste 8000 for at få hele pakken??

Det kan vi kun anbefale andre at gøre, selvom det i første omtanke synes dyrt. Men det betyder bare så meget, at der er gode billeder hele vejen igennem. (vi havde fået en bekendt anbefalet, der tager billeder på fritidsbasis, som ikke fik de heldigste resultater.)

Vi gemmer selvfølgelig Jeres visitkort til vores venner, når eller hvis de skal giftes en dag – de fortjener kun det bedste. Får vi besked såfremt I kunne finde på at “publicere” billeder på Jeres hjemmeside? – man er jo lidt nysgerrig.

Kan forresten godt lide den nye side, den er lettere at “køre” og meget stemningfuld. Ros til webmasteren.

Med venlig hilsen

Louise og Aksel

 

Michael og Christina

Michael-og-Christina-bryllupKære Forevigt Tusind tak for de helt fantastiske billeder til vores bryllup. Vi havde ønsket nogle specielle bryllupsbilleder, som vi kan have hængende i mange år frem som kunst på vægen, og vi fik meget mere end vi overhovedet havde drømt om. Lokationen ved DLG i Århus som I anbefalte viste sig at være den perfekte ramme.

Vi havde besluttet at blive fotograferet inden brylluppet og vi nød hvert minut vi havde sammen inde “festen” rigtig begyndte. I skabte en dejlig afslappet stemning, så vi fik nerverne i bero. Når vores gæster tænker tilbage på bryllupper nævner de altid de fine billeder. Vi har udvalgt vores favoritter, forstørret dem og hængt dem på væggen.

Tak for de minder vi nu altid har når vi kigger på bryllupsbillederne.

Michael og Christina Nielsen

Gitte og Jesper

Gitte-og-Jesper_bryllupKære Forevigt Vi har haft meget høje forventninger til Jer, da vi jo har set på hjemmesiden, at I tager nogle rigtig flotte billeder. Så da vi kom hjem fra vores bryllupsrejse og så vores billeder første gang var det ubeskriveligt dejligt at se, at billederne til fulde levede op til vores høje forventninger.

I får uden tvivl fem kameraer af os ud af fem mulige! Billederne er utraditionelle og gennemsyret af et kunstnerisk touch og derfor helt igennem fede. Aldrig har beton set så smukt ud! Billederne er præget af kreativt overskud og super gode ideer fra Jeres side.

Med de skæve perspektiver og det særlige lys i billederne har I formået at fremhæve den eventyrlige stemning, der var den dag. Der er stor variation i billederne og udover os har I også fanget mange gode øjeblikke af vores gæster. Det er vi rigtig glade for. Tak for nogle super gode billeder, som vi stolt vil vise frem.

De venligste hilsner fra

Gitte & Jesper

Michelle og Morten

 

Hej forevigt.dk,

 

foto-1-1Vi er netop kommet hjem fra vores bryllupsrejse i dag og fandt til vores store glaede de mest fantastiske bryllupsfotos i posten!

Tusind tak til jer for det flotte resultat og jeres professionelle arbejde paa vores store dag.

Billederne blev praecist af den hoeje kvalitet og med de specielle perspektiver, vi havde haabet – i et meget smukt album og med virkeligt mange gode at vaelge imellem paa dvd’erne! Slideshowet fik os begge til at smile stort og faelde en taare, da det fangede saa mange af vores gode minder fra dagen ?

Vi vil naturligvis anbefale jer til alle, vi kender!

Med venlig hilsen

Morten og Michelle P. Tonnesen

 

Jette og Søren

Hej ?

Jette-og-Søren_bryllupBillederne er modtaget og alle der har set dem er meget imponerende.

Selv de lidt træge synderjyder der syntes det var mærkeligt, at vi ikke kunne nøjes med en lokal fotograf har trukket deres ord tilbage, og sagt at de godt kan se forskellen ?

Selv syntes vi de er utroligt levende, smukke, stemningsfulde og varierede. Vi er meget imponerede over mængden af gode billeder. Dejligt at der også er så mange af vores gæster.

Oplevelsen at blive fotograferet af Jer var også utrolig positiv. Vi følte os i meget kompetente, professionelle hænder samtidigt med at vi følte det var på vores premisser og at det var vores store dag. Det var dejligt at I var så venlige, søde, rare og naturlige.

Mange Tak,

Fra Jette og Søren

Maria og Jacob

Hej forevigt.

fotoTak for modtagelses af de meget flotte billeder. Vi synes virkelig de er rigtig gode, og de har fået stor ros fra alle. Vi er meget glade for, at vi valgte jer til at tage vores billeder, og vi vil selvfølgelig anbefale jer til andre.

Det er fedt, at have nogle skønne billeder fra en fantastisk dag ?

Go weekend..

Med venlig hilsen

Maria & Jacob Dalsgaard

Tina og Jørgen

Kære forevigt

Tina-og-Jørgen-bryllup-samsøJa nu er tiden kommet, hvor vi endelig har tid til at sige tusinde tak for alle de smukke billeder, som i tog ved vores bryllup. Vi havde aldrig troet, at vi var så fotogene, men det har jo også noget at gøre med jeres professionalisme og gode væsen at gøre. I fik virkelig det bedste frem i os den dag.

De timer vi tilbragte sammen med jer var nogle af de bedste timer på dagen, fordi det var noget kun for os – og I fik os til at slappe af og nyde vores photosession.

Vi har lavet fotobøger til vores forældre med stor succes, og det er jo netop pointen ved at vælge jer, fordi man får hele materialet bagefter til fri afbenyttelse. Vi har også valgt at få lavet et af billederne med den røde kjole ved stranden i plakatstørrelse til vores soveværelse, det oser af romantik.

Vi siger igen tusinde tak for dagen…

Tina og Jørgen

Louise og Jørgen

Hej Forevigt

foto-1-3Billederne er intet mindre end fantastiske!!!

De er simpelthen SÅ flotte. Vi er VILDT glade for dem.

Vi er virkelig glade for, at vi valgte Jer til at forevige dagen. De er meget anderledes og afspejler “os” rigtig godt.

Tusind tusind tak

Jeg vil lige sige, at vi nød Jeres selskab!

Jørgen og jeg syns det var rart at komme lidt væk fra “ræset” og lave noget sjovt sammen… og det sørgede I jo for ?

Endnu engang tusind tak – vi skal nok spead the word.

Med venlig hilsen

Louise Bundgaard Bønsdorff

Tak fordi du kigger med!

Hvad siger andre brudepar om bryllupsfotograferne?

Før i booker jeres fotograf til jeres bryllup, er det vigtigt at i bruger noget tid på nettet og får læst de fotografer i overvejer referencer og anmeldelser af fotografen. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper over hele Danmark og det gør os til en af de mest benyttede bryllupsfotografer i landet.

Når i skal igang med at book bryllupsfotografen, er det første i bør gøre at tjekke om i kan lide fotografens billedstil. Pas på med ikke bare at vælge en stil, der lige er moderne lige nu. Det kan i komme til at fortryde om nogle år. Det er vigtigt i kan se jer selv i fotografens billeder også om 10 år. Brug tid og find inspiration i jeres bryllupsplanlægning på Pinterest, Facebook, Instagram osv. Det er vigtigt i læser fotografens referencer og anmeldelser.

Bryllupspakker

Brug også lidt tid på at at læse om fotografernes bryllupspakker. Nogle fotografer tilbyder i får alle de digitale filer med. Andre gør ikke. Afhængigt af jeres bryllupsbudget, så kan de hurtigt blive en dyr affære for jer hvis i efterfølgende skal betale en stykpris pr foto i gerne vil have udleveret.

wedding award