Salgs og leveringsbetingelser

Herunder kan i læse om Forevigts salgs og leveringsbetingelser.

Vigtig information

Booking af en bryllupsfotograf

Booking af en bryllupsfotograf sker ved at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Når en booking er foretaget, sender vi en bekræftelse til Jer på, at der er booket en bryllupsfotograf, hvis der er en ledig på den valgte dato. Hvis der ikke er en fotograf ledig, får I et svar, der fortæller dette.

Når i booker Forevigt.dk, klikker i samtidig ja til at vi må bruge jeres billeder i markedsføringsøjemed (de sociale medier, vores hjemmeside etc). Ønsker i IKKE Forevigt.dk må benytte jeres billeder hertil, bedes i notere dette i kommentarfeltet når i booker os.

Hvordan er rettighederne for billederne?

  • Som brudepar og bestiller af billederne har I fuld råderet over billederne, fx på Nettet, i avisen, og andre medier, forudsat at der henvises til Forevigt.dk ved billedet.
  • Jf. gældende lovgivning har Forevigt.dk copyrighten på billederne.
  • Forevigt.dk forbeholder os retten til at bruge billederne på hjemmesider, reklamemateriale og sociale medier – medmindre andet er skriftligt aftalt med kunden.

VIGTIGT!! Ønsker i billeder slettet fra vores hjemmeside eller sociale medier etc. Skal i pr mail rette henvendelse til os, og vi vil hurtigst muligt få de ønskede billeder fjernet fra nettet. (det vil være en stor hjælp for os, hvis i vil vedhæfte links til hvor billederne befinder sig).

GPDR – Når i booker Forevigt.dk, så modtager vi jeres personlige data. Det er den eneste måde hvorpå vi kan sikrer os vi har fat i de rigtige mennesker, vielsestidspunkt, vielsessted, feststed, etc. Disse personlige data, slettes igen efter vi har leveret produktet i har betalt os for at levere (dvs. de digitale filer).

Vi laver også som en service for vores kunder en backup af brudeparrets billeder, som vi gemmer på vores private server i 5 år. Denne server har IKKE adgang til internettet og backup filerne ligger kun lokalt hos os. Ønsker i IKKE vi skal lave denne Backup af jeres billeder, bedes i notere dette når i indgår en booking aftale med os i “kommentarfeltet”.

Læs venligst igennem

Hvordan med afbestilling?

Når I sender bookingen, accepterer I samtidigt, at I ved efterfølgende aflysning af bryllupsfotografen bliver opkrævet 50% af bookingens beløb inkl. moms.

Hvordan med levering?

Bryllupsfotograferingen er delt op i to leverancer.

1 – Fotograferingsydelsen, som finder sted på den aftalte dato.

2 – Leveringen af selve billederne.

Billederne leveres som beskrevet i bryllupspakkerne her på hjemmesiden, og der tages forbehold for skrive/stavefejl og ændringer til bryllupspakkerne. Billederne leveres ca 3 uger efter fotograferingsdatoen. Dog bestræber vi os på at levere dem hurtigst muligt, og billederne leveres måske derfor hurtigere end de 3 uger.

Alle billederne uploades digitalt, så i selv kan downloade dem. Forevigt.dk er ikke ansvarlig for internetforbindelser og andre tekniske udfordringer, der kan opstå.

Vi hjælper naturligvis gerne med at fejlsøge på, hvad evt. problemer kan være, hvis de opstår.

DVDer og USB Sticks eller online gallerier testes af forevigt.dk på markedssvarende udstyr – DVD-afspiller og computer, inden de sendes til Jer. Forevigt.dk kan således ikke holdes ansvarlig for omstændigheder, der gør, at disse ikke afspilles korrekt på kundens udstyr.

Skal vi betale Depositum?

Vi benytter os ikke af depositum, men tager 50% i afbestillingsgebyr, efter i har accepteret bookingen.

Vi støtter