Om Forevigt.dk

Hej! René her!

Ejer af forevigt.dk

Kære Brudepar!

Mit navn er René Asmussen, og jeg har drevet forevigt.dk i 10 år. Min erfaring med fotografi strækker sig over mere end 20 år, hvorunder jeg har vundet VM i fotografi 2 gange og udstillet mine kunstværker både i Danmark og internationalt.

Læs mere om mig her

Efter min uddannelse som lærer valgte jeg i 2008 at forfølge en karriere som professionel fotograf, hvor jeg har specialiseret mig inden for forskellige genrer såsom modefotografi, portrætfotografi og kunstfotografi.

Min største passion er imidlertid bryllupsfotografering med et kunstnerisk udtryk, hvilket førte til etableringen af mit eget fotostudie.

I dag udgør vi et dygtigt team af fotografer hos forevigt.dk, og vi dækker hele Danmark.

Da vi alle er forældre, er det vigtigt for os at kunne tilpasse vores weekender, så alle i teamet får mulighed for at holde fri med jævne mellemrum.

Forevigt.dk benytter den samme billedbehandler, hvilket sikrer, at alle brudepar modtager et ensartet produkt. Jeg har personligt oplært alle fotografer i teamet, så vi arbejder i den samme stilart.

Formålet med denne hjemmeside er at tilbyde brudepar i Danmark adgang til et team af professionelle og erfarne bryllupsfotografer, der altid leverer billeder af højeste kvalitet i hele landet.

wedding award
wedding award

Team af bryllupsfotografer

Billederne fortjener at blive vist frem. Så stort et minde fortjener ikke en plads på en USB stik hjemme i skuffen.

Når i booker en bryllups fotograf igennem forevigt.dk får i udover erfaring og kvalitet også nogle fotografer med stor passion for netop bryllupsfotografering.

Vi nyder at være “fluen på væggen” ved et bryllup. Det altid de billeder man ikke ved bliver taget, der de bedste!

Danske bryllupper er super hyggelige og der er altud masser af glade mennesker samlet på en bryllupsdag. Det kan næsten kun blive en succes at være bryllupsfotograf.

Hos forevigt får i altid uanset hvilken af os fotografer, der kommer på dagen de samme billeder i ser her på hjemmesiden. Vi bruger nemlig alle den samme billedbehandler og vi er alle udlært i den samme fotografiske tilgang til bryllupsfotografiet.

Fordelen ved flere fotografer

Når i booker forevigt.dk så er fordelen ved at vi er flere fotografer, blandt det at vi kan hjælpe hinanden hvis uheldet skulle være ude og en af os bliver syg, som det for mange skete under Corona.

Det skaber både tryghed for jer og giver os den perfekte mulighed for at skabe sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Vores priser og pakker

Se vores forskellige bryllupspakker. Pakkerne er naturligvis ikke faste. Ønsker i at ændre i pakkerne, kan vi sagtens gøre det.

Landsdækkende

Bryllupsfotograferne ved forevigt.dk er naturligvis landsdækkende fotografer. Vi kører i hele landet:

Bryllupsplanlægning

Bryllupsfotograf Forevigt

info@forevigt.dk
Grønnegade 93, 8000 Århus C

CVR NR. 37378682

Vi vil da elske hvis i vil følge os på de sociale medier!.