Nørre Vosborg bryllup Holstebro

Bryllup Holstebro – Nørre Vosborg – Hold bryllupsfesten på Nørre Vosborg og få en unik oplevelse i skønne omgivelser med fokus på de nyeste tendenser. Nørre Vosborg er én af landets mest undersøgte herregårde. Det lidt særlige navn ”Vosborg” nævnes første gang i et bevaret dokument fra 1299, hvor der fortælles om en borg med navnet Osborg. Os betyder åmunding eller udløb af vand og det henviser til den første borg på stedet, som var placeret ved Storåens udmunding i Nissum Fjord.

Se de flotte bryllupsbilleder fra Nørre Vosborg i Holstebro her.

Bryllup Holstebro - Nørre Vosborg

Fotografering ved Nørre Vosborg

Vi har efterhånden fotograferet ved Nørre Vosborg en del gange, og hvergang imponeres vi af de smukke og hyggelige omgivelser i naturen herregården ligger i. Det er fantastisk at komme til gården på en skøn lun sommerdag og møde de søde mennesker på kroen og gå rundt i lokalerne og lave stemningsbilleder af bryllupskagen, brudeparret, de mange flotte bryllupsgæster og selvfølgelig den lækre mad de serverer på gården. Gården ligger mellem Ringkøbing og Holstebro, tæt på Ulfborg og Vemb.

Læs mere om fotografen fra Holstebro her.

bryllupsbilleder vestjylland

Vestjylland smukkeste (Nørre Vosborg bryllup)

Når den store dag skal planlægges, er omgivelserne et af de allervigtigste punkter på listen. Rammerne skal på én gang være diskrete og karakterfulde, så festen får det bedst mulige afsæt. Herregården NØRRE VOSBORG er en af Vestjylland smukkeste. Her kan du opleve ægte herregårdsstemning og blive forkælet med lækker mad.

Området og bygningerne ved Nr. Vosborg er virkelig smukke, og vi nød at gå en tur i haven. Vi fik lov til at se stuerne i den hovedbygningen, hvor vi til brylluppet fik eftermiddagskaffe med alle gæsterne. Selve Nørre Vosborg er en meget smuk, gammel herregård fra 1575, som er interessant at besøge og gå rundt i. Hotelværelserne er derimod indrettet i de noget nyere avlsbygninger i mere moderne stil.

Bryllupsbilleder fra Ringkøbing amt.