Bryllup Jyllinge

Bryllupsfoto taget omkring Jyllinge.

En super dejlig sommerdag ved Jyllinge, havde brudparret valgt at blive gift i den lille og hyggelige Ganløse Kirke. Her var vi hyret til at være bryllupsfotograf på brudeparrets store dag. Efter selve brylluppet havde parret valgt at køre i en gammel Ford A, fra kirken til Hotel Søfryd i Jyllinge. Hotel Søfryd ligger smukt ud til Roskilde Fjord, og i denne fantastiske kulisse fotograferede vi de officielle bryllupsportrætter. Brudepigerne var med på nogle af bryllupsportrætterne.

Bryllup Jyllinge

lidt historie om Jyllinge og Hotel Søfryd ….. Tilbage i vikingetiden, har der været bopladser langs fjorden og herfra drog vikingerne ud på togter. Fjorden beskyttede Dem godt, mod udefra kommende trusler. Af og til findes stadig spor fra de gamle bopladser. Siden bliver Jyllinge kirke bygget i 1100 tallet. Den hørte i middelalderen under Æbelholt Kloster, der indtil o. 1175 lå på Eskilsø, og den munk eller præst, der var bestyrer af klosterets ladegård på Eskilsø, forrettede gudstjenesten. Kirken ligger i den østlige udkant af byen på kanten af strandbrinken med udsigt over Roskilde fjord.

Læs mere om bryllupsfotografering i Roskilde her.

Ganløse Kirke1 Ganløse Kirke2 Ganløse Kirke3 Ganløse Kirke4 Ganløse Kirke5 Ganløse Kirke6 Ganløse Kirke7Hotel Søfryd10Hotel Søfryd11Hotel Søfryd12Hotel Søfryd13Hotel Søfryd14