Bryllupsfotografer på Langeland

Bryllupsfotograf Langeland og på fyn ved bryllupsfotograf forevigt.dk. En bryllupsfotograf med en unik og kreativ stil der kender Odense og dens spændende lokationer. Bryllupsfoto når det er bedst og når det ikke skal være kedeligt og opstillet.

Bryllupsbilleder på Langeland ved en erfaren fotograf (Langeland), der forstår at få brudeparret til at hygge sig under fotograferingen. En fotograf på Langeland med næse for de spændende bryllupsbilleder, det kreative brug af lyset og den flotte billedbehandling.

Bryllupsfotografering på Langeland

Søger i en dygtig og anerledes bryllupsfotograf på Langeland, som ikke laver de sædvanlige småkedelige farvebilleder hvor brudeparret sidder og kigger ind i kameraet og smiler på fotografens kommando? En fotograf til bryllup der kender Langeland rigtigt godt.

Fotograf Langeland

Det handler om kreativitet og evnen til at få et brudepar til at slappe af og hygge sig og herefter iscenesætte billederne og ideerne, så de for brudeparret virker naturlige og “rigtigt”. Bryllupsfotos skal være dynamiske og “levende”. Vil i være sikre på fede bryllupsfotos? Så hyr en erfaren bryllupsfotograf Langeland.

Langeland

Langeland er en ø beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by. Andre større byer er Humble,Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær og Tullebølle. Den indgår fra 1. januar 2007 i Langeland Kommune. Langeland er landfast med Fyn via en bro fra Rudkøbing til Siø og en lavbro fra Siø til Tåsinge, som er forbundet med en højbro til Svendborg.

Der udgår to færgeruter fra øen:

  • Fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland
  • Fra Rudkøbing til Strynø

Den for turisterhvervet vigtige færgerute mellem Bagenkop på Sydlangeland og Kiel i den tyske delstat Slesvig-Holsten, blev endeligt indstillet den 4. november 2003 efter flere redningsforsøg.