BRYLLUPSFOTOGRAF

AALBORG

Dygtig bryllupsfotograf Aalborg i Nordjyllamd med mere end 300 bryllupper i bagagen. Hvad er det så denne erfaring sikrer jer, som brudepar? Det sikrer jer en super høj kvalitet og en evne til at stå det rette sted på det rette tidspunkt hvilket giver nogle smukke billeder med masser af indlevelse og varme.

Landsdækkende bryllupsfotografer

Kåret til Danmarks bedste

BRYLLUPSFOTOGRAF

Bryllupsfoto i 
Ålborg

Fantastiske bryllupsfotos i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad, der med sine 109.000 indbyggere også er Danmarks 4 største by, efter Odense, Aarhus og København. Tæller man oplandet med (Nørresundby etc) så stiger tallet til 130.000. En skøn lille storby med masser at muligheder for at skabe det perfekte bryllup. Aalborg har gennemgået en omfattende renovering og der er mange spændende og utraditionelle steder hvor man kan lave kreative billeder i forbindelse med sit bryllup. Især området omkring den nye havnefront ved Limfjorden, er en smuk kulisse til smukke bryllupsbilleder. Udover havnen, har Ålborg netop indviet et nyt musikkens hus. Musikhuset kan lejes til blandt andet et bryllup. Her kan også tages nogle smukke anderledes billeder i midten af det rå beton.

Eftertragtet
bryllupsfotograf

Nordjyske Aalborg er omdrejningspunktet på “spidsen” af Danmark og det er her de fleste vi som bryllupsfotografer i Nordjylland er lokaliseret. Omkring Aalborg findes dog også andre skønne byer som:
 • Åbybro
 • Fjerritslev
 • Brønderslev
 • Hjørring
 • Fredersikshavn
 • Sæby
Aalborg er også landskendt for at have en af Danmarks hyggeligste bargade i Jomfruanegade. Her kan man holde sin polterabend her eller ende de sidste timer af bryllupsfesten. Det er ekstra gang i den i sommerperioderne.
Forevigt.dk er din professionelle fotograf.
Søger du måske en bryllupsfotograf i Frederikshavn ?
bryllupsfotograf Horsens
bryllupsfoto KBH
bryllupsfotografering Vejle

ALTID KVALITET

Certificeret fotograf

Restaurant Fusion

Få en kulinarisk gourmetoplevelse i Restaurant Fusion, som ligger på Aalborgs nye havnefront. En moderne og flot lokation til bryllup i Aalborg.

Scheelsminde

En bryllupsfest skal være både hyggelig og romantisk, en helt igennem uforglemmelig og perfekt dag. På Scheelsminde sætter stedet en stor ære i at gøre jeres bryllup til en helt unik dag.

GOD SERVICE

Nordiske bryllupsbilleder

Svalegaarden MEST

Svalegaarden Mest emmer af sjæl og danner de perfekte rammer for livets begivenheder – lige fra bryllup, dåb, konfirmation, fødselsdage. En skøn og romantisk kulisse til bryllupper i Nordjylland.

Prinses Juliana

Har I lyst til en bryllupsfest på vandet, så er I velkommen ombord på Aalborgs helt egen “kongelige”, flydende restaurant. Prinses Juliana er Aalborgs flydende gourmetrestaurant indrettet i det tidligere hollandske skoleskib og døbt efter HKH Prinses Juliana.

MASSER ERFARING

Passion for bryllup

Vi har altid haft en passion som fotograf til bryllup. Vi har mødt mange spændende mennesker, set flotte bryllupslokationer og hørt masser af skøn musik til bryllupperne. Udover billeder ved bryllupper, vælger flere og flere brude at få lavet en sensuel boudoir serie som morgengave til manden der har alt. Vi anbefaler i er ude i god tid når i skal booke fotograf. Vi er ofte booket ud flere år i forvejen.

bryllupsfotograf skive
brud og gom Viborg
bryllupsfotograf nordjylland

Bryllupsbilleder

Fotografer

professionel fotograf

Leder du efter en bryllupsfotograf Aalborg? En kreativ og spændende bryllupsfotograf i Ålborg til flotte og unikke bryllupsbilleder. En professionel fotograf til bryllupsfoto i Aalborg. Uddannet som modefotograf og reklamefotograf med erfaring fra fotojournalismen, krydrer vi jeres bryllupsbilleder med en blanding af flotte og unikke bryllupsbilleder med en fotoreportage.

Bryllupslokaler

I Aalborg finder i mange hyggelige og skønne bryllupslokaler. Der er et lokale til næsten ligemeget hvilken fest i ønsker jer. Vil i holde bryllup i en lade, på et slot, ved vandet, i skoven eller i det lokale forsamlingshus, så er alle mulighederne tilstede. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper i Nordjylland og kan anbefale flere hyggelige steder

Ålborg

Aalborg er en by i Region Nordjylland med 139.016 indbyggere inkl. Nørresundby, som derfor er Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er Byregion Aalborgs hovedby og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Aalborg Kommune er Danmarks tredjestørste målt på befolkningstal.

Pakker

Her kan du se vores generelle priser på bryllupsfoto og bryllupsfotografering. Priserne er beregnet ud fra bryllupsfoto der laves i Skanderborg – Aarhus – Silkeborg, men vi vil selvfølgelig også gerne forevige Jeres bryllup selvom i skulle bo andetsteds i landet, dog mod tillæg af kørsel.
Se vores priser her:

Personlige billeder af danske brudepar

Kvalitetsbevidst bryllupsfotografi

 

Bryllupsfotografering hele dagen

Bryllup i Ålborg

Skal i holde Bryllup i eller ved Aalborg? Så tør jeg godt vædde på at også får brug for en professionel og erfaren bryllupsfotograf, der kender Aalborg rigtig og i det hele taget har lavet mange billeder i området. Her finder i en eftertragtet fotograf i Brande, der har været på mange af de mest anerkendte bryllupslokationer i området. Vi har efterhånden fotograferet over 300 bryllupper i Ålborg og vi ved hvor de gode steder til fotokunstneriske bryllupsbilleder skal findes. Der er mange gode steder vi kan anbefale, såsom:
 • Helnan Phønix Hotel
 • Scheelsminde
 • Aalborg Rådhus
 • Koldkærgård Ranch
 • Aalborg Kirke
 • Sebber Kloster
 • Vor Frue kirke
 • Skydepavillonen
 • Comwell Aalborg
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Aalborg Portland Park
 • Sankt Markus Kirke
bryllupsfotograf Aarhus

Dokumentariske
Billeder

HELNAN PHØNIX HOTEL

Midt i Aalborg centrum finder du Helnan Phønix Hotel. Deres herskabelige og klassiske rammer er perfekte til både romantiske bryllupper. En skøn kulisse til jeres store dag i hjertet af Aalborg.

Koldkærgård Ranch

Koldkærgård Ranch er et hyggeligt og klassisk landsted i smukke naturskønne omgivelser tæt på Aalborg. Fantastisk sted til bryllup og bryllupsfotografering.

PINGVIN – Verdenstapas

PINGVIN Tapas & vincafé er et af Aalborgs populære spisesteder og et skønt sted for jeres bryllup. med et væld af tapasretter fra det meste af verdens lande, tager Pingvin hånd om maden til den store dag.

Restaurant Mortens Kro

Restaurant Mortens Kro er et hyggeligt og luksuriøst sted at fejre den store dag. Mortens Kro har et moderne dansk køkken med skiftende menu inspireret af verden omkring os. Råvarerne er hovedsaglige danske og gerne lokale. Mortens Kro er en af de fineste restauranter i Aalborg og et dejligt sted til jeres bryllup.

300+
Bryllupper

Musikkens Spisehus

Musikkens Spisehus ligger i den nybyggede, arkitektoniske perle Musikkens Hus med direkte udsigt til Limfjorden. Musikkens Hus er en storslået, moderne bygning med alt det bedste fra nytænkende arkitektur. Huset har skæve vinkler og sjove indslag og er et perfekt feststed til brudeparret, der interesserer sig for arkitektur og som gerne vil have omgivelser lidt ud over det normale.

Egholm

Kun 5 minutter fra Aalborg city og du er i en anden verden! Egholm er i bogstavelig forstand en helt unik perle lige midt i Limfjorden uanset årstid. Unik beliggenhed og totalt skøn til bryllup.

Restaurant Papegøjehaven

Restaurant Papegøjehaven har et charmerende miljø med smuk udsigt over Kildeparken. Hold jeres bryllupsfest i de charmerende omgivelser og nyd den fantastiske udsigt under middagen.

Egeholm øen

Egeholm ligger idyllisk få minutter fra Aalborg, man kommer hertil med en lille færge sejler en gang i timen. Egeholm er en super skøn lokation til at holde en
bryllupsfest, samtidigt også et besøg værd for at skyde nogle stemningsfulde fotos af brudeparret.