Aalborg

Bryllupsfotograf Aalborg

Leder du efter en bryllupsfotograf Aalborg? En kreativ og spændende bryllupsfotograf i Ålborg til flotte og unikke bryllupsbilleder.

En professionel fotograf til bryllupsfoto i Aalborg. Uddannet som modefotograf og reklamefotograf med erfaring fra fotojournalismen, krydrer vi jeres bryllupsbilleder med en blanding af flotte og unikke bryllupsbilleder med en fotoreportage.

bryllupsfoto-79bryllupsfoto-175

bryllupsfoto-181

Bryllupsfotos fra Gl. Rold kro syd for Aalborg

Fantastiske bryllupsfotos i Aalborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad, der med sine 109.000 indbyggere også er Danmarks 4 største by, efter Odense, Aarhus og København. Tæller man oplandet med (Nørresundby etc) så stiger tallet til 130.000. En skøn lille storby med masser at muligheder for at skabe det perfekte bryllup.

Aalborg har gennemgået en omfattende renovering og der er mange spændende og utraditionelle steder hvor man kan lave kreative billeder i forbindelse med sit bryllup. Især området omkring den nye havnefront ved Limfjorden, er en smuk kulisse til smukke bryllupsbilleder. Udover havnen, har Ålborg netop indviet et nyt musikkens hus. Musikhuset kan lejes til blandt andet et bryllup. Her kan også tages nogle smukke anderledes billeder i midten af det rå beton.

bryllupsfoto-2bryllupsfoto-9bryllupsfoto-47bryllupsfoto-38bryllupsfoto-52bryllupsfoto-24bryllupsfoto-58bryllupsfoto-55bryllupsfoto-92bryllupsfoto-102
bryllupsfoto-75
bryllupsfoto-73bryllupsfoto-118bryllupsfoto-135bryllupsfoto-110bryllupsfoto-131bryllupsfoto-144bryllupsfoto-122bryllupsfoto-153bryllupsfoto-169bryllupsfoto-174bryllupsfoto-158bryllupsfoto-180bryllupsfoto-185bryllupsfoto-196bryllupsfoto-331bryllupsfoto-195 aalborgbryllupsfoto-193 aalborgbryllupsfoto-861bryllupsfoto-1651bryllupsfoto-1041bryllupsfoto-118

Egeholm øen

Egeholm ligger idyllisk få minutter fra Aalborg, man kommer hertil med en lille færge sejler en gang i timen. Egeholm er en super skøn lokation til at holde en
bryllupsfest, samtidigt også et besøg værd for at skyde nogle stemningsfulde fotos af brudeparret.

Nordjyske Aalborg er omdrejningspunktet på “spidsen” af Danmark og det er her de fleste vi som bryllupsfotografer i Nordjylland er lokaliseret. Omkring Aalborg findes dog også andre skønne byer som:

  • Åbybro
  • Fjerritslev
  • Brønderslev
  • Hjørring
  • Fredersikshavn
  • Sæby

Aalborg er også landskendt for at have en af Danmarks hyggeligste bargade i Jomfruanegade. Her kan man holde sin polterabend her eller ende de sidste timer af bryllupsfesten. Det er ekstra gang i den i sommerperioderne.

Forevigt.dk er din professionelle fotograf.

Søger du måske en bryllupsfotograf i Frederikshavn ?