Charlottenlund bryllup i København på en super flot dag. Samme dag som det danske landsholdshold spillede mod Wales under Europamesterskaberne. Det flotte brudepar havde lige købt deres nye hus og bruden ventede sig et barn. Derfor var der meget at fejre på parrets bryllupsdag. Familien og vennerne samlet og temaet for brylluppet var afslappet Boheme bryllup i egen baghave.

Covid havde som for så mange andre ændret bryllupsplanerne endnu engang. Men bryllupsfest var der og festen fortsatte til den lyse morgen med masser af smukke taler og mange følelser og gode historier.

københavn bryllup
fine bryllupslokaler i Københavnsområdet
have bryllup København
Københavns bedste bryllup-locations
bryllup i København
Bryllupsfotografering i København
eventyrligt bryllup i København
Hvor skal vi holde vores bryllup?
Hvor kan man holde bryllup på Sjælland?
bryllupper i hjertet af København
feststeder i København – Sjælland
Populære bryllupslokaler i København
Bryllupslokaler i København - smukke og unikke omgivelser
bryllupsfest i København
dejlige bryllup- og festlokaler i København
Bryllupslokale i København
RUSTIKKE BRYLLUP I KØBENHAVN
Et orangeri bryllup
Vielse - Københavns Kommune
Bryllupslokaler i Sjælland - Sammenlign skræddersyet tilbud
Udendørs bryllup København
Vielse i det fri - Københavns Kommune
bryllupsfest i København eller på Sjælland
Bryllupslokaler i København og omegn - Mine tips til dig
gift på vilde lokationer i København
bryllupsceremoni
sommerbryllup
flere udendørs bryllupper
Udendørs bryllup Sjælland
Bryllupslokaler i Sjælland - Find stedet til jeres bryllup

Bryllupsfotografering i København

Som så mange gange før har bryllupsfotografering i København fyldt rigtig meget i bryllupsfotograf forevigt.dk kalenderen. Hvert år skyder vi mange romantiske og utraditionelle bryllupper i Danmarks hovedstad.

Dagen startede med der kom en make-up artist ved hjemmet i Charlottenlund og lægger make-up på brud + flere andre gæster hvor der blev lavet stemningsbilleder fra det allersidste af det inden vielsen. Vielsen bliver udendørs i haven (der til den tid har blomstrende roser alle vegne) og vi har købt en masse konfettikanoner til udgang ved vielsen.

Hele setup´et er meget afslappet og et hyggeligt havebryllup men også meget festligt stemningsfuldt og farverigt. Der hænger et væld af lyskæder, der er en tag-selv bar, farverige vimpler og en flot photo booth.

Bryllupsportrætter ved Charlottenlund Skov og på Charlottenlund Fort

Efter vielsen vil vi gerne have taget portrætter – enten lige ovre på den anden side af vejen i Charlottenlund Skov og på Charlottenlund Fort som ligger 13 min væk på gåben.

Der er bestilt en isdisk til efter vielsen og gourmet foodtruck med tacos samt bryllupskage til om aftenen. Brylluppet er ikke en “sid-ned” fest, men mere en mingle rundt spille havespil og drikke alkohol fest.

Kl. 23.30 blev der brudevals med stjernekastere og efterfølgende går, liveband på med saxofonist som spiller 80’er funk under diskokuglernes skær.

Håber det gav et indtryk af den stemning som vi håber på kan indfanges på billederne. Desuden må du meget gerne være opmærksom på at tage mindst 1 billede af hver gæst/hvert par (men helst ikke alt for opstillede portrætter) som vi kan printe ud efter festen og sende med takkekortene.

Skal du afholde fødselsdagsfest, bryllup, konfirmation, reception eller en anden type festlig begivenhed, og leder du efter et selskabslokale med mad?