Christinelund bryllup og bryllupsfotografi

Christinelund tilbyder en unik bryllupsoplevelse, placeret i maleriske omgivelser nær Præstø. Denne historiske herregård, omgivet af beskyttet skov, åbne marker og den smukke Præstø fjord, ligger kun 3 km fra Præstøs charmerende havneby med livlige butikker.

Vidste du godt vi fotograferer over hele Sjælland?

Med fest- og kursuslokaler i hovedbygningen, komplet med et bibliotek og elegante Chesterfield-stuer, tilbyder Christinelund et idyllisk bryllupssted.

Parret og gæsterne kan nyde den private gårdhave med møbler og springvand samt den rummelige sydvendte terrasse med udsigt til parken.

Christinelund bryllup og bryllupsfotografi

Fotografering af bryllup

Fotografering på Christinelund garanterer magiske og romantiske øjeblikke. Omringet af natur, tilbyder stedet perfekte baggrunde for bryllupsfotos. Vi koordinerer tæt med toastmasteren for at sikre, at fotograferingen harmonerer med bryllupsplanen, hvilket sikrer en glidende og velorganiseret dag.

Fotografering af bryllup

Christinelund Herregården

Christinelund, en del af Nysø Gods, ligger i Skibinge Sogn, Vordingborg Kommune. Hovedbygningen, designet af Ferdinand Meldahl, blev opført i 1858-1859, og parken strækker sig over 3 hektar.

Oprindeligt opført i 1850 som enkesæde for Baronesse Christine Stampe (Dalgas) af Stampenborg/Nysø Gods, blev Christinelund taget i brug af hendes søn Henrik Stampe og hans hustru Jonna Stampe (født Drewsen) efter deres bryllup i 1850.

Adresse: Christinelund – Christinelundsvej 36 – 4720 Præstø
Få lavet en collage med bryllupsbilleder – lige til over sofaen

Få lavet en collage med bryllupsbilleder – lige til over sofaen

På Forevigt.dk forvandler vi jeres bryllupsfotos til kunstværker, skabt til at pryde jeres hjem. Vores fokus på farvesammensætninger, detaljer og billedernes indbyrdes harmoni resulterer i smukke collager.

Vi tilbyder forskellige størrelser og formater, herunder kvadratiske, widescreen og standardstørrelser, og inddrager jer i udvælgelsen af billeder for at skabe en personlig kunstoplevelse. Fotokunst fortjener en fremtrædende plads på jeres vægge.

Fotokunst hører hjemme på en væg og i store størrelser.

Fotograf Forevigt.dk

Hos Forevigt.dk forener vi fotografi og kunst i vores bryllupsbilleder, skabende varige minder, der er lige så unikke som jeres store dag.