Christinelund bryllup

Christinelund bryllup

Bryllup på Christinelund – Christinelund er en fredet herregård omgivet af fredsskov, åbne marker og Præstø fjord blot 3 km fra den gamle købstad Præstø med en idyllisk lystbådehavn og et aktivt indkøbsstrøg. Ejendommens selskabs- og kursuslokaler er beliggende i hovedbygningen med tilhørende bibliotek og chesterfield stuer. Brylluppet kan også benytte hovedbygningen hyggelige lukkede gårdsplads med møbler og springvand samt den store sydvendte terrasse mod parken.

Christinelund bryllup bryllupsfoto-283 bryllupsfoto-183 bryllupsfoto-11 bryllupsfoto-18 bryllupsfoto-21 foto-242 bryllupsfoto fotograf bryllup bryllupsfoto-134 bryllupsfoto-229 Christinelund Christinelund bryllup

Fotografering af bryllup

Fotografering af bryllup på det smukke og romantiske Christinelund er med garanti en romantisk og hyggelig oplevelse for både brudeparret og selvfølgelig fotografen. Der er masser af smuk natur, der omkredser Christinelund. Vi laver altid de officielle bryllupsbilleder, så det passer med den plan toastmasteren har lavet for den store dag. På den måde sikrer vi os at hele bryllupsplanlægningen forløber fornuftigt og gnidningsfrit. 

Christinelund

Christinelund er en avlsgård under Nysø Gods. Gården ligger i Skibinge Sogn, Vordingborg Kommune. Hovedbygningen er opført i 1858-1859 vedFerdinand Meldahl og parken er på 3 hektar. Ejendommen Christinelund blev opført i 1850 som enkesæde til Baronesse Christine Stampe (Dalgas), Stampenborg/Nysø Gods. Imidlertid blev Christinelund taget i brug af Baronsønnen Henrik Stampe og hustru Jonna Stampe (tidl. Drewsen) – umiddelbart efter deres bryllup d. 2. februar 1850.

Christinelund – Christinelundsvej 36 – 4720 Præstø