F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål

Det er en stor beslutning af booke sin bryllupsfotograf. Det er vi fuldt ud opmærksomme på og derfor gør vi også meget ud af at sikre os vores kunder får den bedste service. Der findes ingen dumme spørgsmål, da vi laver mange bryllupper hvert år. De fleste brudepar planlægger jo kun ét. Så spørg endelig løs. Vi har lavet lidt F.A.Q til jer herunder.

FAQ

Bryllupsfotograf Forevigts FAQ

Her kan i læse om bryllupsfotograf Forevigts FAQ eller på dansk: Ofte stillede spørgsmål. I er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os og spørge løs.

Læs vores uddybende artikel:

50 spørgsmål til din bryllupsfotograf

Hvad sørger bryllupsfotografen for omkring vores bryllup?

Vi håndterer alt der har med fotograferingen at gøre. Vi koordinere med præsten i kirken, sørger for feststedet ved hvem vi er og hvordan vi arbejder. Vi sørger selvfølgelig også for i får en god guide til poseringer og opstillinger, så når i ser billederne bagefter vil synes jeres kropsholdning, brugen af lyset samt lokation er lige i skabet.

Hvad er fordelene ved at vælge bryllupsfotograf Forevigt.dk hel dag ?

På den store dag, er der mange følelser, nervøsitet, kærlighed, spontane øjeblikke. Flotte indslag, masser af personlige taler. Der sker også en masse rundt omkring ved bordene under selve brylluppet, som brudeparret ikke altid selv er en del, af men som fotografen fanger. Vi arbejder, som fluen på væggen og det er vigtigt for os at i ikke bemærker vi er tilstede under selve dagen. Vi skal helst være så usynlige, som mulige, men samtidig også fange de mange fantastiske øjeblikke. Vi dokumenterer kort fortalt alt fra start til slut. Og i får mange flotte billeder at vælge imellem fra dagen.

Hvordan modtager vi så vores bryllupsbilleder?

Efter den store dag er slut, kører fotografen hjem og laver en backup af billederne, så vi er sikre på de ikke forsvinder. Derefter går vi igang med at billedbehandle de mange fotos fra dagen i Photoshop. Når billederne er udvalgte, færdigbehandlet og sat op til tryk og print, uploades de til en lukket hjemmeside, hvor i med en kode kan se og hente jeres billeder og samtidigt dele dem med jeres nærmeste familier og venner. (Bryllupsfotograf FAQ)

ønsker i at vide mere, kan i læse vores salgs og leveringsbetingelser her.

Hvorfor er det vigtigt at have ekstra fokus, på valg af bryllupsfotograf ?

Der er mange fotografer, der tilbyder bryllupsfotografering. De færreste er uddannede fotografer og har lært sig selv at bruge et kamera og et billedbehandlingsprogram. Det er der som sådan ikke noget galt i, problemet er bare at mange af dem sjældent er momsregistreret og derfor ikke som vi andre betaler skat og moms af deres bryllupspriser. Man kan sige sig at hvis en fotograf tilbyder en heldagsfotografering til under 10.000kr og skal betale skat af det. Betale omkostninger til udstyr, transport, billedbehandling, programmer til print, diverse professionelle objektiver, samt en masse kurser til at holde sig opdateret ikke kan hænge sammen. Vi vil næsten hellere stille jer en mod spørgsmål end fortsætte med at argumentere for dette! Spørgsmålet lyder: “Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?” (Bryllupsfotograf FAQ)

Hvordan booker vi så forevigt.dk som vores bryllupsfotograf?

I går kort og godt bare ind i vores booking formular og udfylder den. Så har vi alle data på jer og i får så en mail tilbage med info om hvad vi så gøre herfra. I er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os hvis i har spørgsmål. (Bryllupsfotograf FAQ)

Skal vi være ude i god tid hvis vi vil booke jer?

Vi er altid fuldt booket på de store datoer i bryllupssæsonen hvert år. Så vi plejer at sige til vores kunder, at jo før i booker os, jo bedre. Det hele skal selvfølgelig hænge sammen i bryllupsplanlægningen, og budgettet skal også være på plads. Men jo før jo bedre 🙂

Se vores bryllupsfotos her.