First Atlantic Hotel Aarhus bryllup

First Atlantic Hotel Aarhus bryllup med udsigt udover smilets by Aarhus. Det fantastiske First Atlantic Hotel ligger på en af Århus allerbedste lokationer, og med udsigt udover hele byen, fået ikke meget bedre kulisse for et bryllup. I denne smukke kulisse i hjertet af Århus C, havde det smukke brudepar valgt at holde deres vielse for venner og bekendte. Brudeparret var utrolig søde og nemme at arbejde med. Så billederne af den smukke brud og den flotte gom sad lige i skabet.

Se flere fotos fra bryllupper i Aarhus her.

First Atlantic Hotel bryllup
bryllupsfoto-1-30
bryllupsfoto-1-34
brud First Atlantic Hotel
bryllupsfoto-1-40
bryllupsfoto-1-44
bryllupsfoto-1-48
bryllupsfoto-1-52
bryllupsfoto-1-55
bryllupsfoto-1-57
bryllupsfoto-1-78
bryllupsfoto-1-91
bryllupsfoto-1-97
bryllupsfoto-1-99

Brudens forberedelse

Vi var også med om morgenen ved Brudens forberedelse på det smukke First Atlntic Hotel i Aarhus. Bruden ville gerne have nogle “in-the-moment” billeder af hendes forberedelse fra morgenstunden, og det fik hun så, med den smukke udsigt, som baggrund.

Læs mere om bryllupsfotografen i Aarhus her.

Brudens forberedelse
bryllupsfoto-1-7
bryllupsfoto-1-20
bryllupsfoto-1-21
bryllupsfoto-1-22

SalonSalon Aarhus

Efter vielsen og en masse skøn bryllupskage og hygge med familie og venner og de efterfølgende officielle bryllupsportrætter, gik turen ud til SalonSalon Aarhus. Her skulle brudeparret holde deres bryllupsfest, med smukke bryllupstaler, følelsesladede øjeblikke med familien og de mange flotte bryllupsgæster, og selvfølgelig danse brudevals og feste til den lyse morgen derefter. SalonSalon ligger smukt ved vandet og er en fantastisk kulisse at holde brylluppet i.

salonsalon-aarhus-bryllup
bryllupsfoto-1-133
bryllupsfoto-1-142
bryllupstale salonsalon århus

De officielle bryllupsportrætter

De officielle bryllupsportrætter lavede vi sammen med brudeparret ved lystbådhavnen og omkring SalonSalon. Der var super skønt lys denne flotte september dag i hjertet af Århus. Det udnyttede vi og brugte en god time med parret omkring lystbådene og SalonSalon. (First Atlantic Hotel Aarhus bryllup).

bryllupsfoto-1-115
bryllupsfoto-1-118
bryllupsfoto-1-117
bryllupsfoto-1-109
bryllupsfoto-1-110
bryllupsfoto-1-101