Fotograf søges hos forevigt.dk. Drømmer du om at leve af din passion? Vil du gerne være professionel bryllupsfotograf i Danmark? Hvorfor så ikke starte din rejse med en freelance tjans hos nogle af landets bedste bryllupsfotografer? Hos Forevigt.dk garanterer vi altid de smukkeste bryllupsbilleder i landet og det forpligter selvfølgelig når vi skal bruge nye kræfter her i firmaet.

Fotograf søges

Freelance fotograf søges

  • Kan du dit fotografiske håndværk?
  • Er du omstillingsparat, og kan lide når det går stærkt?
  • Er du kreativ og nytænkende?

Kan du svare “Ja” til ovenstående, så er det måske dig, vi leder efter.

Fotograf søges – En forevigt.dk har en dokumentarisk tilgang til bryllupsfotografering, og arbejder med bryllupsfotografering på en anden måde end den traditionelle, og vil altid prøve at bryde med de traditionelle “regler”, som typisk præger bryllupsfotografering, og skabe sin egen stil.

På denne video kan du se, hvilken billedstil, der forventes af dig som bryllupsfotograf mht. portrætter og situationer:

Kontakt os hvis du er en forevigt.dk- Fotograf søges

Send os en mail, hvor du skriver, hvorfor du skal fotografere for forevigt.dk, og et link til din hjemmeside, hvor du har eksempler på bryllupsbilleder, du har lavet. 

Fotograf søges

Vi hører også gerne, hvis du er en fotograf under uddannelse. Læs mere om fotograf uddannelsen – klik her.

Fotografuddannelsen

Fotografuddannelsen retter sig mod mange forskellige arbejdsområ­der. Mange fotografer lever af at lave reklame- og illustrationsbilleder til for eksempel kataloger og blade. Nogle specialiserer sig inden for mode- eller portrætfotografi, arkitekturfoto, industrifoto eller klinisk foto.

Uddannelsen veksler mellem skole­ophold og praktik. Under uddannelsesforløbet arbej­des der med individuelle og fælles projekter. Skolen udvikler hele tiden faget og undervisningen i en dialog med elever, praktikvirksomheder og fagets repræsentanter.

Uddannelsen varer i alt 4 ½ år. Der er adgangsbegrænsning til uddannelsen. For at blive optaget skal du have en uddannelsesaftale med en fotograf. Det kan være en reklamefotograf, portrætfotograf.

Se flere kreative bryllupsfotos