Harridslevgaard Slot bryllup

Harridslevgaard Slot bryllup – Lad Harridslevgaard Slot danne den perfekte romantiske ramme for jeres eventyrlige dag. De gør den store dag til en mindeværdig oplevelse for livet, for både brudeparret og jeres bryllupsgæster. For at gøre dagen perfekt, afholder de kun et selskab af gangen. Bryllupskage og eftermiddags kaffe kan nydes i Parken, hvis vejret tillader det, eller i Vintersalen, Anne Lykke stuen, Herreværelset og Gallerigangen. 

Når tiden er inde, vil dørene til Riddersalen blive åbnet, hvor der er elegant og eksklusivt dækket op. For at gøre stemningen perfekt, vil Riddersalen udelukkende være oplyst med levende lys i kandelabre og lysekroner.

Bryllupsfotografering på Harridslevgard

Bryllupsfotografering på Harridslevgard er altid en oplevelse. Stedet ligger smukt og omgivet af den skønneste natur i området. At lave bryllupsbilleder af brudepar her, har vi altid holdt meget af. For os handler bryllupsfotografering om at lave spændende bryllupsbilleder, og samtidigt skabe en skøn dag for brudeparret.

Når brudeparret slapper af og hygger sig i vores selskab, så får vi altid de bedste bryllupsfotos. Harridslevgaard Slot ligger på Fyn, 3 km fra Bogense og 30 km fra Odense.

Se flere bryllupsbilleder her.

Historien om Harridslevgaard

Harritslevgård eller Harridslevgård er et gammelt krongods, som nævnes første gang i 1231. Harritslevgård er nu en avlsgård under Gyldensteen Gods. Gården ligger i Skovby Sogn, Skovby Herred, Nordfyns Kommune. Hovedbygningen er opført i 1606 og ombygget i 1753 og parken er på 3,3 hektar.

Hovedbygningen er nu omdannet til hotel. Haræslef nævnes helt tilbage i Kong Valdemar 2. Sejrs Jordebog af 1231 som hørende under kronens slotte.

I 1589 overtog rigsråd Breide Rantzau den daværende middelalderborg, som han nedrev, og i 1606 stod den nuværende renæssancebygning færdig i 3 stokværk og med et stort, ottekantede trappetårn ud til slotsgården. Hovedportalens sandstensplader mellem to sandstensskulpturer bærer Breide Rantzaus og hans tre hustruers navne samt byggeåret 1606.

Hovedbygningen har svungne, sandstensafdækkede gavle og karnapper, ligesom den smykkes af liljeformede smedejernsankre. I en senere periode fremstod slottet med hvidkalkede mure, men er nu ført tilbage til de oprindelige røde munkemursten.

Bryllupsfotografering i Odense.

Harridslevgaard Slot · Assensvej 3 · 5400 Bogense