Højriis Slot og Gods bryllupper

Højriis Slot og Gods. Højriis Slot har en lang historie og er en af Danmarks ældste herregårde med flere store ombygninger fra 1800-tallet. I dag er det et yndet turistmål, idet man kan få lov til at løse et mordmysterie på slottet, hvor man skal rundt og finde ledetråde og hemmeligheder.

Læs mere om bryllupsfotografering i Jylland her.

Højriis Slot og Gods

Sagnet fortæller desuden

Sagnet fortæller desuden, at en herremand, der var kommet hjem efter at have været i krig for kongen, fandt sin hustru i armene på slottets forvalter. Som straf blev de elskende murret inde. Under et uvejr i 1816 styrtede en vinduespille ned, og afslørede et hemmeligt rum i væggen med menneskeknogler, der smuldrede ved berøring. Historien om de indemurede elskende forklarer måske mange beretninger om spøgerier i netop denne del af slottet.

Læs mere om fotografering ved Thisted her.

Der er sket et mord på slottet, så vi har brug for din hjælp til at opklare mysteriet!
Find din indre detektiv frem og gå på jagt efter skjulte spor, hemmeligheder, efterladte breve og meget andet rundt på slottet.

Vil du prøve et anderledes slotsbesøg for både børn og voksne?
Så tag hele familien med og få en uhyggelig sjov oplevelse!

Læs mere om fotografering i Midtjylland her.

For mig som bryllupsfotograf er et bryllupsbillede ikke bare et billede. Det skal fortælle en lille historie, fremkalde en følelse og genskabe en oplevelse hos beskueren. På den måde bliver bryllupsbilleder “levende”.