+4542679011 info@forevigt.dk

Kokkedal Slot bryllup

Kokkedal Slot bryllup er lig med romantik i smukke omgivelser. Et fantastisk sted midt i naturen, omgivet af rideskole, golfklub og meget mere. Vi har flere gange arbejdet, som bryllupsfotograf på det super flotte og romantiske Kokkedal. Servicen er i top. Personalet imødekommende og venlige. Døren bliver åbnet af butler med hat og fin jakke, så ved man at man er landet på et rigtig slot.

Vi har masser erfaring med slotsbryllupper, dresscodes etc. Vi elsker at møde mennesker. Vi elsker at arbejde ved slotsbryllupper, da der altid er så mange smukke bryllupsdetaljer at tage billeder af.

Bryllupsfotografering på Kokkedal slot er altid en opgave vi siger ja tak til uden at blinke.

Læs mere om bryllupsfotografen Hørsholm her.

Kokkedal Slot bryllup

Historien om Kokkedal Slottet

Kokkedal Slot er et gods (og ikke en herregård), oprindeligt et landsted, beliggende ved Mikkelborg i Hørsholm Kommune i Nordsjælland. Kokkedal er på 8,7 hektar park. I 1900 havde godset et omfang af 28 3/4 tønder hartkorn, 268 tønder land, deraf 224 ager og eng, 44 skov og have. Nærmeste nabo er Kokkedal Golfklub. Fra slottets østlige gavl er der udsigt til Øresund og øen Hven. Hovedbygningen er fra 1866 i Rosenborg-stil…..

Læs mere om fotografering i Nordsjælland her.

I 2007 overtog bygningsentreprenørvirksomheden Kjær & Lassen A/S ejerskabet og projektudviklingen af Kokkedal Slot. Det påbegyndte projekt, der er godkendt af Hørsholm Kommune og naturfredningsmyndighederne, indebærer at slottet med tilhørende bygninger står færdige som et hotel/konferencecenter med restaurant i september 2010. Idag er det stedet for bryllupper, fester og hygge.

Uddrag fra en Norsk blogger om Kokkedal

…..Da jeg var på tur med Visit Denmark for et par uker siden, visste jeg at vi skulle innom og få bo en natt på Kokkedal Slott. Jeg hadde sett bilder av slottet på nettet før vi dro, og det så virkelig fantastisk ut. Likevel ante jeg virkelig ingenting om hvor fantastisk denne opplevelsen skulle vise seg å bli.

…..det vi kjøres det siste stykket opp mot Kokkedal Slott, er det første som slår meg; dette er jo nesten som fantastiske Downton Abbey! En sjarmerende rideskole på den ene siden av veien, et fantastisk anlegg med langstrakte gressplener på den andre og små hus på rekke og rad. Helt innerst i veien åpner det hele seg opp og på et enormt tun står et storslagent hvitt hus; Kokkedal Slott! Storøyde og måpende går vi mot huset, og hva kommer ut? Jo, fantastiske Jens, butleren på slottet, som tar imot oss i stram uniform og et særs vennlig stil.

…..Oppholdet på Kokkedal Slott bød også på en nydelig 7-retters middag i Slotskælderen, en restaurant som er kåret til en av de fem beste spisestedene på Sjælland. Med mitt fine reisefølge var det dermed duket for en kveld med latter, vin

…..Jeg følte meg virkelig som en prinsesse mens jeg bodde på Kokkedal Slott, og utfordringen min var at jeg ikke fikk tid til alt jeg ville gjort. Jeg skulle gjerne tatt flere spabehandlinger, trent mer yoga, gått tur i den nydelige naturen utenfor og sittet i biblioteket i timesvis med en god bok og en god kopp te, og etterhvert drink.

Her kan i se en flot fotoserie fra vores foto kollega på Kokkedal.

English

Kokkedal Castle Copenhagen is everything you would associate with a real castle – a fairytale exterior, a stylish interior, an amazing location set amidst a rolling landscape with forest, sea, beach and open meadows.

Kokkedal Castle Copenhagen is an ideal spot for relaxation, dreams, and unique experiences. We are a castle hotel yet set ourselves a world apart from idle pomp and ceremony. There is, indeed, far more to our soul and welcome than stately elegance.

Kokkedal Castle Copenhagen is about country life and laidback charm.
It’s about enjoyment and pampering, intimacy and mindfulness
and staff whose passion for the good things in life is truly inspiring and embracing.

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal Slot · Kokkedal Allé 6 · 2970 Hørsholm