Romantiske festlokaler

Er du på udkig efter unikke festlokaler i Østjylland? Så lej hele Hubertus Kroen på Møllerup Gods centralt på Djursland mellem Rønde og Ebeltoft. Det bliver en fest, I aldrig glemmer. Kroen ligger i et romantisk herregårdsmiljø med voldgrav og park lige uden for festlokalerne, i det kuperede landskab i Mols Bjerge. (Møllerup Gods bryllup).

SE VORES GALLERI

Møllerup Gods bryllup

Som kreativ fotograf er det skønt at komme til Møllerup Gods bryllup og selvfølgelig Hubertus Kroen. Det ligger i de smukkeste naturlige omgivelser og her er masser af muligheder for flotte og kreative bryllupsbilleder. Når man laver bryllupsfotografering ved godset, fornemmer man tydeligt den skønne historie stedet har. Klart anbefalingsværdigt.

Læs mere om bryllupsfotografen fra Ebeltoft her.

Faciliteter i Hubertus Kroen

  • Plads til 80 spisende
  • Pejsestue
  • Krostue med bar,billard og slyngelstue
  • 16 dobbeltværelser med plads til 40 overnattende
  • Eget bad til de fleste værelser
  • Swimmingpool, bar og billard
  • Storkøkken og porcelæn til 80 personer
  • Lav selv mad, eller bestil hos os

Bryllup Børkop

Hubertus Kroen, som er indrettet i en af de gamle bindingsværklænger på Møllerup, går helt tilbage til 1710. Krodriften ophørte i 2004, i dag lejer man hele bygningen til ferier, bryllupper, fødselsdage, firmaarrangementer eller lignende. Stedet fremstår delvist nyrenoveret i 2004 med behørig hensyntagen til stedets ånd og oprindelige almuestil. Her er skabt et hyggeligt, charmerende feriemiljø, krydret med vor tids moderne bekvemmeligheder, lige velegenet til familieferien som til firmaarrangementet.

Se fotos fra Kokkedal slottet

Mols Bjerge

Bag de små-sprossede ruder er der lagt op til ren afslapning ved den knitrende pejseild i tv stuen eller et slag billard i ”slyngelstuen”, hvor man samtidig kan nyde en kølig drink i baren. Herfra er der adgang til det store hyggelige restaurationskøkken, hvor man vil kunne afprøve sine kulinariske færdigheder. Når måltidet står klart, kan man enten nyde det ved langbordet i den smukke spisestue eller hvis vejret tillader det, sætte sig udenfor i den lune solgård. Skulle man trænge til at røre sig, er mulighederne utallige såvel ude som inde. Her lokker den fantastiske poolafdeling til herlige vandaktiviteter.

Bryllup Faaborg

Få steder er der desuden så mange attraktioner at vælge mellem. Rideture, jagt og herlige spadserture i park og skov. Det pragtfulde Mols ligger lige uden for døren, kun ti minutters kørsel til golfbanen og den dejlige strand i Ebeltoft Vig. Desuden er de meget omtalte ”Mols Bjerge” en helt speciel oplevelse hvad natur og dyreliv angår. (Mulighed for opstaldning af heste, ridning og dagsjagter kun ved forudgående aftale).

Møllerup Gods – Møllerupvej 24 – 8410 Rønde