Ved Kalundborg ligger der en super skønt beliggende restrautant. Vi var booket til dette Restaurant Gisseløre bryllup og brudeparret ville have os med på en halvdagsfotografering (vores bryllupspakke B). Solen skinnede og alle var super glade. Vi nød dagen akkurat ligeså meget, som de smukke brudepar og deres mange flotte bryllupsgæster.

Skal i også holde bryllup?

Vi startede dagen med at fotografere ved Vor frue kirke i Kalundborg. Her skød vi billeder af gommen, der meget flot klædt tog imod de mange gæster og familie foran Vor frue kirken i Kalundborg. Lidt før bruden ankom gik gommen med bestman og de sidste gæster, der endnu ikke havde fundet deres pladser ind i kirken og afventede den smukke brud.

Restaurant Gisseløre bryllup
Restaurant Gisseløre bryllup
Kalundborg bryllup
Slotte, restauranter og festlokaler til bryllup
Selskabslokaler udlejes til fester i Kalundborg på Sjælland ...
bryllupsbilleder Kalundborg
Bryllup nær Kalundborg ! - Bryllupsforberedelser
Bryllup nær kalundborg "What to do"!
De 10 bedste bryllups fotografer i Kalundborg
Billeder af bryllup kalundborg
bryllupsfoto af bryllup kalundborg
bryllupsfotografier af bryllup kalundborg
bryllupskage ved brudepar kalundborg
Fotograf Kalundborg
Brudehår i Holbæk | Gallahår nær Vipperød og Kalundborg
Fotograf Kalundborg - Bryllupsfotograf
bryllup på Sjælland → Find slot, gods og herregård her
Bryllup Nordsjælland - Se vores lokaler og festpakker her.
Bryllup i København? Forslag til bryllupslokationer i ...
Billeder af bryllup sjælland
Billeder af bryllup sjælland
bryllup i Kbh - Bryllupsfotograf København og Sjælland ...
Gode Tips Om Bryllupper - Bryllupsfotograf Sjælland, Jylland ...

Vielsen i Vor frue kirken Kalundborg

Under selve vielsen i Vor frue kirken i Kalundborg sang kirketjenere og gæster så taget løftede sig. Præsten gav en super god tale om både kristendommens fornyelse og stadige berigelse i et moderne samfund og et skønt indblik ind i brudeparrets liv.

Hvordan de mødte hinanden, hvor og hvordan de blev til det par og de mennesker de er idag. Efter den officielle ceremoni i kirken og brudeparrets store ja til hinanden, gik turen atter uden for i det skønne vejr.

Brug for en bryllupsfotograf i Kalundborg?

Her fotograferede vi gæsterne, der fik sagt tillykke til brudeparret og deres familier. Efter kirken kørte vi mod Restaurant Gisseløre på Radiovej 2, 4400 Kalundborg. Sikke en skøn udsigt de har her.

Bryllupskage og bryllupsfest

På den skønt beliggende Restaurant Gisseløre, skulle resten af bryllupsdagen foregå med både bryllupskage, de officielle bryllupsportrætter og selvfølgelig selve bryllupsfesten med mange taler og brudevals.

Skal i giftes i Kalundborg eller et andet sted på Sjælland. Så bør i overveje en professionel og erfaren bryllupsfotograf. Vi har mere end 300 bryllupper i bagagen gennem de sidste 10 år. Det gør os til en af Danmarks mest efterspurgte fotografer på feltet i Danmark.

Er du i tvivl om hvem og hvorfor du skal vælge til bryllupsfotograf?

Så har vi lavet 50 gode spørgsmål i kan bruge til at få en masse uddybende svar før i vælger jeres ansvarlige fotograf til den store dag. (Restaurant Gisseløre bryllup).