Bryllup på Rosenfeldt Gods

Et Rosenfeldt Gods bryllup er lig med stor og romantisk bryllupsfest. Vi startede med vielse i den hyggelige Everdrup kirke ved Tappernøje. Her lavede vi bryllupsbilleder af selve vielsen. Billeder af de mange flotte bryllupsgæster og selvfølgelig lykønskningen efterfølgende. Da vielsen var færdig gik turen mod Rosenfeldt Gods.

Rosenfeldt Gods bryllupper

Ved ankomsten til det flotte Rosenfeldt Gods, blev der serveret bryllupskage til de mange søde bryllupsgæster. Vi mænglede mellem gæster og brudepar og lavede en masse kreative stemningsbilleder og detaljebilleder fra brylluppet. Efter kagen var spist og gæsterne sad og hyggede sig, kørte vi med parret ud og lavede de officielle bryllupsbilleder i naturen. Efter billederne var sikkert i boksen, startede bryllupsfesten til den lyse morgen på Rosenfeldt Gods.

Lidt historie om Rosenfeldt Godset

Rosenfeldt Gods blev grundlagt i 1774 af storkøbmanden Reinhard Iselin. Han kaldte det Rosenfeldt efter den by i Sydtyskland, hvor hans slægt stammede fra. Godsets ottekantede gårdsanlæg blev opført af Iselin, mens hovedbygningen er fra 1868-70. Gods Billeder fra et bryllup Rosenfedt Gods – Velkommen til en skøn bryllupsfoto serie hvor vi havde opgaven som fotograf ved brylluppetRosenfeldt Gods 

bryllupsfoto-178
bryllupsfoto
bryllupsfoto-84
bryllupsfoto-86
bryllupsfoto-5
bryllupsfoto-6
bryllupsfoto-33
bryllupsfoto-62
bryllupsfoto-49
bryllupsfoto-90
bryllupsfoto-97
bryllupsfoto-104
bryllupsfoto-107
bryllupsfoto-108
bryllupsfoto-137
bryllupsfoto-147
bryllupsfoto-148
bryllupsfoto-157
Rosenfeldt Gods bryllup
bryllupsfoto-165
bryllupsfoto-177
bryllupsfoto-182
bryllupsfoto-186
bryllupsfoto-197
bryllupsfoto-205
Rosenfeldt Gods bryllup
bryllupsfoto-Rosenfeldt Gods bryllup
bryllupsfoto-225
bryllupsfoto-228
Rosenfeldt Gods bryllup
bryllupsfoto-236

Vordingborg

Vordingborg er en købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører under Region Sjælland. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster.