Selskabslokaler Sjælland

Skal i holde et bryllup eller en fest på Sjælland? så skal i sikkert bruge et lækkert selskabslokale til festen. Skal noget fejres, så skal det jo gøres ordentligt. Så hvorfor ikke booke en fanktastisk bryllupslokation til jeres livs største dag? Gode selskabslokaler Sjælland er der mange af og ofte handler om blot at være ude i god tid, så i er sikre på det lokale i gerne vil have er ledigt. I kan overveje at tage rundt og besøge flere forskellige inden i beslutter jer. Nogle vælger at tage nogle weekendophold på de selskabslokaler Sjælland de overvejer til deres fest.

Find jeres festlokale Sjælland

Herunder kommer listen over nogle af de festlokationer og bryllupslokaler vi enten selv har fotograferet i, som bryllupsfotografer og derfor kan anbefale. Eller også er det gode steder vi har fået anbefalet af vores læsere. Som landsdækkende fotograf til bryllup ser man med en fuld kalender hvert år, mange skønne selskabslokaler. Nogle ligger godt placeret ud til vandet. Andre i smukke omgivelser i en skov og igen andre ude på landet eller i en lade. Lige herunder finder i listen og de anbefalede selskabslokaler på Sjælland.

Se flere bryllupslokaler i KBH her

LEDREBORG SLOT bryllup

Ledreborg Slot

Ledreborg Alle 2D, 4320 Lejre

Ledreborg Slot ligger i smukke stille og idylliske omgivelser og er en perfekt ramme for en bryllupsfest. Den enestående gårdsplads har massevis af dekorative elementer. Der er et smedejernsrækværk som elegant adskiller den indre gård fra resten af gårdspladsen. Rækværket er pyntet med symboler på dyderne og lasterne. Lygtestelerne har inskriptioner over de nordiske guder de er hugget i norsk marmor og har messingfigurer på glaskuplerne. Sådanne lygtesteler findes ikke andre steder i Danmark. Ledreborg Slot udlejes kun til specielle arrangementer såsom bryllup.

JUNGSHOVED PRÆSTEGAARD bryllup

Jungshoved Præstegaard

Stavreby Strandvej 4, 4720 Præstø

Jungshoved Præstegaard ligger på Sydsjælland kun en time fra København. Præstegården tilbyder ideelle rammer til bryllupsfester.Med en naturskøn baghave skoven som nabo og vandet som udsigt er der mulighed for en enestående markering af jeres store dag. Indretningen er flot og stilren i ‘Frejas Sal’. Salen er lys og rummelig med plads til op til 80 personer.De funklende lysekroner spejler sig i det skakternede gulv og de lysenordiske farver giver et gennemført roligt udtryk. Der er fra salen udgang til en stor terrasse som omkranser bygningen mod øst og syd. Derudover kan I nyde den lukkede gamle præstegårdshave som er både charmerende og idyllisk.

FUGLSANG HERREGAARD bryllup

Fuglsang Herregaard

Nystedvej 73, 4891 Toreby L

På Fuglsang Herregaard er omgivelserne både indvendigt og udvendigt storslåede romantiske og historiske. Det gør herregården særligt velegnet til en bryllupsfest. Brudeparret såvel som gæsterne vil få et minde der varer hele livet.Fuglsang Herregaard har herskabelige hyggelige stuer og saloner med originale møbler fra 1800-tallet. I den smukke musik- og spisesal er der store funklende prismelysekroner. Herregården kan med lethed rumme flere typer bryllupsfest … hvad enten det er et mindre hyggeligt bryllup eller et storslået eksklusivt bryllup med alt hvad dertil hører.

DRAGSHOLM SLOT bryllup

Dragsholm Slot

Dragsholm Alle, 4534 Hørve

Dragsholm Slot har egen slotskirke riddersal og brudesuite. Slottet er et eftertragtet sted at holde bryllup – sandsynligvis fordi brudeparret såvel som deres gæster lader sig forføre af historiens vingesus. Først foretages vielsen i den romantiske slotskirke i parken eller i en af de mange smukke saloner og senere afholdes bryllupsmiddagen på slottet. Fra brudesuiten er der udsigt over urtehaven og det omkringliggende landskab. Slottet anvendes jævnligt til søndagsbryllupper hvor konceptet kan være en mere uformel og intim oplevelse for brudeparret.

JOMFRUENS EGEDE bryllup

Jomfruens Egede

Kirkevej 7, 4640 Faxe

Jomfruens Egede ligger nær Faxe i den smukke sydsjællandske natur. Herregårdens fredede hovedbygning indeholder mange arkitekttegnede (J. C. Lillie) møbler og spejle som en væsentlig del af indretningen. Udsmykningen er noget af det mest enestående der findes og Nationalmuseet angiver i sin rapport om Jomfruens Egede at: ”Det er formentlig et af hovedværkerne hvis det ikke ER i dansk interiørkunst fra slutningen af 1700-tallet”.Jomfruens Egede indeholder en række smukt renoverede sale saloner og værelser i hovedbygningen. Indretningen kombinerer på skønneste vis nyt og gammelt. Derudover er flere af de tidligere avlsbygninger indrettet som fest- og konferencelokaler med dertilhørende nyistandsatte såvel som meget velbevarede værelser.

JUNGSHOVED PRÆSTEGAARD bryllup

Herthadalen

Slangealleen 1, 4320 Lejre

Herthadalen ligger idyllisk i Danmarks nye Nationalpark – Skjoldungelandet. Stedet er placeret i skoven for enden af Nordeuropas længste allé som er en del af Ledreborg Gods. Det er blot 30 minutter fra København. De smukke selskabslokaler som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø har plads op til 200 personer og udgør dermed en perfekt ramme til et bryllup.Herthadalen arbejder med konceptet ”Mennesker og måltider” som har til formål at give gæsterne en gastronomisk oplevelse hvor bæredygtighed lokale råvarer og økologi er i centrum.Et bryllup afholdt i Herthadalen bliver skræddersyet efter parrets ønsker og parret kan regne med at få input og erfaringer fra stedets personale med henblik på at skabe de bedst mulige betingelser for arrangementet.

SKJALM HVIDE HOTEL bryllup

Skjalm Hvide Hotel

Bygaden 1, 3550 Slangerup

På Skjalm Hvide Hotel er der moderne og gennemførte rammer til en bryllupsfest. Hotellet byder på flere forskellige selskabslokaler inklusiv en gammel patriciervilla i herskabelige rammer. Der er mulighed for at holde både reception middag fest og overnatning. På Skjalm Hvide Hotel kan dagen bruges på nærvær med gæsterne – man kan nyde en drink i baren eller gå en tur i de omkringliggende landlige omgivelser.

RØDVIG KRO & BADEHOTEL

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns

Rødvig Kro & Badehotel er det perfekte sted at holde bryllup. Rødvig Kro & Badehotel byder på velsmagende mad og velfungerende smukke rammer til en bryllupsfest. Lokalerne kan rumme op til 100 mennesker og kroen har en dejlig gårdhave. Fra kroen er der udsigt til Stevns Klint og Østersøen. Der er masser af smukke kirker området. Kirkelige vielser kan for eksempel foretages i Store Heddinge Kirke eller Lille Heddinge Kirke.

ENGESTOFTE GODS bryllup

Engestofte Gods

Søvej 10, 4930 Maribo

Engestofte Gods ligger på Lolland nær Maribosøerne og er en gammel kongsgård fra det femtende århundrede.Engestofte Gods egner sig til bryllupsfester. Godsets gamle smukke lade kan danne de perfekte rammer for festen. Laden er totalt nyrenoveret og samtidig er der udvist respekt for de oprindelige smukke detaljer.

RESTAURANT BELLAHØJ

RESTAURANT BELLAHØJ

Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj

Gården Bellahøj har ligget på toppen af København med udsigt over byen siden 1792. Gården Bellahøj blev dog omdannet og har fungeret som restaurant siden 1937. Restaurant Bellahøj er både tæt på det hele og fjernt fra byen og dens larm. Restaurant Bellahøj tilbyder de bedst mulige rammer om og indhold af en bryllupsfest. Et af lokalerne er Havesalen. Aftensolen stråler ind gennem vinduerne som vender mod parken og giver salen en eventyrlig stemning. Havesalen kan rumme op til 50 gæster.

MARIENLYST STRANDHOTEL bryllup

Marienlyst Strandhotel

Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør

På Marienlyst Strandhotel får man et indblik i det gode liv på kanten af Øresund. Fra restauranten er der nemlig panoramaudsigt over Øresund.Der er god mulighed for at holde bryllupsfest på Danmarks mest spændende strandhotel. Derved bliver man en del af en enestående historie med kongelige stamgæster løssluppen stemning og stilfuld forkælelse ved vandet. Denne historie har rødder i 1861. På Marienlyst Strandhotel siges det dog at historien faktisk kun lige er begyndt.

RØDVIG KRO & BADEHOTEL bryllup

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns

Rødvig Kro & Badehotel er det perfekte sted at holde bryllup. Rødvig Kro & Badehotel byder på velsmagende mad og velfungerende smukke rammer til en bryllupsfest. Lokalerne kan rumme op til 100 mennesker og kroen har en dejlig gårdhave. Fra kroen er der udsigt til Stevns Klint og Østersøen. Der er masser af smukke kirker området. Kirkelige vielser kan for eksempel foretages i Store Heddinge Kirke eller Lille Heddinge Kirke.

OREMANDSGAARD bryllup

Oremandsgaard

Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø

På Oremandsgaard arrangerer man i vid udstrækning selv sin bryllupsfest. Man lejer godsets fine hovedbygning og den tilhørende festsal Husflidsskolen. Derudover fastlægger man selv festens indhold og oppyntning. Hovedbygningen bruges ofte til reception og overnatning mens festen holdes i selve Husflidsskolen. I området er der hjælp at hente fra mange lokale virksomheder. Man lejer Husflidsskolen og Hovedbygningen i 4 dage – og får mulighed for at sammensætte brylluppet på den måde man selv ønsker.

RESTAURANT OMØ PERLEN. bryllup

Restaurant Omø Perlen

Søvej 2, 4245 Omø

Restaurant Omø Perlen er placeret få meter fra stranden. Det er en klassisk restaurant med traditionel dansk mad. Fra restauranten er der en betagende smuk udsigt over havet. En bryllupsfest vil nyde godt af den fantastiske mad og udsigt. Gæsterne kan endvidere spille minigolf og overnatte på restauranten.

TRAKTØRSTEDET bryllup

Traktørstedet

Bøgeskovvej 8 4660 Store Heddinge

Fantastiske lokaler til festlige begivenheder. Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov kombinerer smukke festlokaler med naturskønne omgivelser ved foden af Stevns klint. Selve Traktørstedet er en smuk gammel pavillon med masser af historie. Her kan der være op til 110 personer.Pakhuset rummer 80 – 100 personer. Det er smukt og lyst med højt til loftet. Fra Pakhuset er der udsigt til både skov og strand.Traktørstedet byder som helhed på en enestående atmosfære og er dermed helt perfekt til fejring af livets store begivenheder som f.eks. bryllupper.

LISELUND NY SLOT bryllup

Liselund ny Slot

Langebjergvej 6, 4791 Borre

På Liselund ny Slot er en bryllupsfest som en rejse i eventyrland. Nær slottet er en norsk hytte hvor H.C Andersen opholdt sig og skrev et eventyr og der er en kinesisk tepavillon. Den romantiske park med søer og vandløb er oprindeligt skabt af Calmette. Parken byder på gentagne overraskelser og giver næring til sjælen. Liselund ny Slot byder på den mest fantastiske naturoplevelse. Stedet rummer massevis af gode historier og slottets folk fortæller med glæde om slottet parken og de smukke omgivelser.

Vejrø Resort

Vejrø 4, 4913 Torrig

Vejrø Resort er et moderne og hyggeligt sted at opholde sig. Det ligger i det danske smålandsøhav (nord for Lolland). Her ligger endvidere øerne Fejø Femø og Lilleø. Uanset om man ankommer med Vejrøs charterbåd med egen båd eller flyver dertil bliver man taget godt imod forlyder det.Et ophold på Vejrø Resort indeholder afslappet naturlig ø-luksus som næppe ses tilsvarende andre steder. Her er god tid ikke en mangelvare der er rigelige mængder.

Christinelund

Christinelundsvej 36, 4720 Præstø

Blot 3 km fra den gamle købstad Præstø med den idylliske lystbådehavn og det aktive indkøbsstrøg ligger Christinelund. Det er en fredet herregård omgivet af fredsskov åbne marker og Præstø fjord. Ejendommens selskabslokaler er beliggende i hovedbygningen hvor der ligeledes er et bibliotek og Chesterfieldsofaer. Selskaber har adgang til hovedbygningens hyggelige møblerede gårdsplads med springvand samt den store sydvendte terrasse mod parken. Christinelund har i alt 18 gæsteværelser.

Sonnerupgaard Gods

Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø

Her er den rette lokation til et moderne bryllup omgivet af skøn natur. Sonnerupgaard Gods i Hvalsø beskrives nedenfor.Selskabskoordinator Signe Månsson fortæller om godsets historie og beskriver lokalerne.4 fuldstændigt istandsatte historiske lokaler Sonnerupgaard Gods har en gammel korn- og maskinlade fra 1800-tallet som er særdeles velegnet til bryllupsfester. Den store lade har buede vinduer og højt til loftet. Stedet har på en gang en gammel sjæl en moderne indretning og den skønne omgivende natur at byde på.

1. LADEN

Den gamle korn- og maskinlade med originale ydervægge og bjælker fra 1877 oser af rustik skønhed. Laden kan rumme op til 250 spisende gæster og er derfor velegnet til det helt store bryllup uden begrænsninger. Der er højt til loftet i det imponerende rum. Laden er Sonnerupgaards absolutte perle og stedets helt store attraktion. Brudepar der ønsker en stor og prægtig fest vælger dette rum!

2. HOVEDBYGNINGEN

Til det mindre selskab med ønske om en intim og rolig stemning er hovedbygningen det rette valg. Festlokalet fremstår i ægte herregårdsstil med plads til 70 spisende gæster. Lokalet er opdelt i mindre rum som skaber rammen for en hyggelig fest med plads til snak i sofagrupper og hjørner rundt omkring.

3. KAVALERFLØJEN

Kavalerfløjens lokale er indrettet som en dagligstue med plads til 30 spisende gæster. Dette skaber en intim og hjemlig atmosfære. Det siges at godsets ansatte i gamle dage anvendte rummet som opholdsstue mens de selv boede på førstesalen. Væggene er de originale men derudover har lokalet i dag et nyt og moderne interiør.

4. FESTFLØJEN

Festfløjen er den tidligere hestestald. Det er godsets næststørste lokale med plads til 100 spisende gæster. Lokalet har masser af rå og rustik stemning med dets store velbevarede vinduespartier. Lokalet kan deles op i to hvis brudeparret ønsker den bedst mulige samling af selskabet under middagen såvel som festen.