Sjette Frederiks Kro Bryllup – I Aarhus finder man det charmerende Sjette Frederiks Kro. Brudeparret havde valgt os til en heldagsfotografering i Smilet By. Vi sætter pris på at have god tid til at fange øjeblikkene fra den store dag. Det er en fantastisk måde at dykke ned i historien bag billederne, hvis man elsker at fortælle med sit kamera.

Aarhus byder på utallige smukke locations, perfekte til romantiske bryllupsbilleder, men også steder som Aarhus Havn, hvor de gamle industribygninger skaber en unik baggrund for både brudepar og modefotografering.

Sjette Frederiks Kro bryllup
Hold Bryllup på Aarhus havnen‎
Fantastisk udendørsbryllup ved Aarhus
Selskabslokaler nær Århus Book selskabslokale i dag
Bryllupslokationer i og omkring Aarhus | Bryllup
Bryllupslokaler med overnatning nær Aarhus. Hold bryllup
Eksklusive bryllupsomgivelser | Bryllup i Aarhus C
dygtig bryllupsfotograf i Aarhus eller Østjylland
billeder aarhus

Vielse i Åbyhøj Kirke – bryllup Aarhus

Dagen begyndte dog ikke ved Sjette Frederiks Kroen, men derimod med vielsen i Åbyhøj Kirke. Her havde brudeparret inviteret de mange flotte bryllupsgæster til at overvære deres store “ja” foran både præsten og de mange tilhørere. Vi fotograferede gommen, der bød gæsterne velkommen, best man, der hjalp gæsterne med at finde plads i kirken, og selvfølgelig den smukke brud, da hun ankom til Åbyhøj Kirken i Aarhus.

Da vielsen var overstået, og parret forlod kirken som mand og kone, fangede vi billeder af de mange gæster, der ønskede brudeparret tillykke og kastede med ris. (Sjette Frederiks Kro bryllup)

Bryllupskage og bryllupsfest på Sjette Frederiks kro

Efter ceremonien i den smukke Åbyhøj Kirke fortsatte vi mod den charmerende Sjette Frederiks Kro, der ligger ved Århus Bugt med en betagende udsigt ud over vandet og indsejlingen til Århus. Det er svært at forestille sig et mere romantisk sted i Aarhus C end dette.

Se flere billeder fra Aarhus her

Dagen fortsatte med bryllupskage og festligheder på Sjette Frederiks Kro helt indtil de sene nattetimer. Der blev holdt rørende taler, danset brudevals og festet igennem. Vi vil gerne takke brudeparret for at dele deres store dag med os og for tilliden og æren ved at være en del af den.