Vielse i Ringsted

Sørup Herregård bryllup. Dagen startede med vielse i Ringsted i Sankt Bendts Kirke. Vi lavede stemningsbilleder ved kirken af de mange bryllupsgæster, der ankom til kirken. Gommen der ventede ved alteret på sin brud. Brudens ankomst i den store flotte Chrysler. Selve vielsen og de efterfølgende lykønskningsbilleder efter vielsen, udenfor Sankt Bendts Kirke.

Sørup Herregård bryllup

Sørup Herregård bryllup

Efter vielsen, gik turen til det smukke og romantiske Sørup Herregård beliggende syd for Ringsted. Her skulle brudeparret holde deres bryllupsfest. Vi ankom til Sørup Herregård ved kaffetid, og brudeparret havde arrangeret, der skulle skæres bryllupskage for. Imens gæsterne spiser bryllupskagen, gik vi ud og lavede de officielle bryllupsportrætter ved Sørup Herregård. Efter billederne var i kassen, startede bryllupsfesten med brudevals til den lyse morgen.

Læs mere om bryllupsfotografering i Ringsted her.

bryllupsfoto-251bryllupsfoto-204bryllupsfoto-134bryllupsfoto-196bryllupsfoto-223bryllupsfoto-243bryllupsfoto-233

Sørups historie

Sørups historie går tilbage til 1200-tallet, hvor der lå en lille landsby med navnet Siøthorp. En af gårdene voksede sig større og blev erstattet af en borg, anlagt ved en tidligere sø ikke langt fra Susåen. Åen skilte Ringsted og Tybjerg herreder og var datidens landevej. I middelalderen var vejene meget dårlige, og transport gik meget hurtigere til vands – langs kysten eller på åløb.

Sørupvej 26,4100 Ringsted