+4542679011 info@forevigt.dk

Forevigt.dk

Vind bryllupsfotograf til 2021

Deltag i vores konkurrence og Vind bryllupsfotograf til brylluppet i 2021. Vi udlodder ikke mindre end 3 fotografer til 3 forskellige bryllupper i 2021. Så der er 3 chancer for vinde en dygtig landsdækkende fotograf til jeres bryllup uanset hvor i Danmark i skal giftes!!! Læs mere om konkurrencen herunder!!

Vil i vinde?

Vi sætter ikke mindre end 3 vindere i denne konkurrence. Så chancen for at vinde en bryllupsfotograf til den store dag er en del større end ved de fleste konkurrencer. Forevigt.dk har fotograferet mere end 500 bryllupper igennem de sidste 10 år. Det gør os til en af landets mest eftertragtede fotografer.

Hvad vinder i?

Hvis i er en af de 3 heldige brudepar, der vinder konkurrencen, Så vinder i vores Bryllupspakke B. Det betyder i får en bryllupsfotograf til en halvdagsfotografering fuldstændig gratis. Det eneste vi “kræver” er at vi må vise fotoserien her på vores hjemmeside og fortælle om jeres store dag.

Hvordan?

For at deltage i konkurrencen om en af de 3 flotte gevinster til en værdi af 8.900 kr pr stk. Nederst på siden står der hvordan i deltager i konkurrencen!! Læs venligst betingelserne grundigt før i indsender jeres personlige info. Læs mere om “Vind bryllupsfotograf 2021” herunder!

Galleri

Billeder

Vind bryllupsfotograf
bryllupsfoto
vind bryllupsfotograf
bruden
bruden
bryllupskage
brudeparret
bryllupsfotografi
brud og gom
brud og gom
bryllupsfotografering
bryllupsfotograf KBH
bryllupsfotograf til Varna palæet
bryllupsbilleder
Fyn

Deltag?

Konkurrencen

Hvordan deltager i så?

Vil i gerne deltage i konkurrencen om en af 3 udlodninger hvor i kan vinde en halvdagsfotografering? Det er ret simpelt. For at deltage skal vi høre lidt om jer og jeres bryllupsplaner. Fortæl os om hvem i er og hvorfor i skal giftes. Jo mere detaljeret jeres beskrivelse er og fyldig, des større er chancen for at vinde en af vores fotografer til jeres store dag. Her kan i se hvad vi foreslår i gerne må skrive om:

 • Nævn også hvem der skal levere jeres bryllupskage, vielsesringe, brudekjole, gommens tøj.
 • Hvor i landet i er fra og hvorfor har i valgt netop denne bryllupslokation?
 • Hvad synes i er sværest ved bryllupsplanlægningen og hvorfor?
 • Hvor mange gæster skal med?
 • Har du været ude og prøve brudekjoler? Hvis ja, hos hvem?
 • Hvad er det sværeste ved valg af brudekjolen?
 • Hvad slags vielsesringe kigger i på og hos hvem?
 • Hvad med brudebuketten? Hvilke farver, form og hvem skal lave den?
 • Hvad er jeres bryllupstema?
 • Hvad med bryllupskagen? Hvem skal lave den? Har i smagt nogen eller nogen ideer?
 • Hvem er jeres toastmaster og hvorfor?
 • Hvem er brudepiger / best man og hvorfor?
 • Hvilken kirke skal i giftes i?
 • Hvilke brudesko kigger du på? Skal du have kort eller langt slør eller slet ikke og hvorfor?
 • Hvad glæder du dig mest til ved brylluppet?
 • Skal i have musik til brylluppet? Er det livemusik / Band eller DJ? Hvem har i booket til jeres bryllupsmusik?
 • Hvad synes i er vigtigst når det kommer til valg af bryllupsfotograf?
 • Bliver det et forårsbryllup, sommerbryllup? Efterår eller vinter
 • Har i planer om bryllupsmesse? Hvis ja, skriv hvilken messe i skal / var på.
 • Skal i have børn med til brylluppet? Hvis ja, hvorfor?
 • Hvilke feststeder har i overvejet? Hvorfor faldt valget på netop jeres valg?
 • Hvordan eller hvor fandt du denne konkurrence?

Hvad sker der med jeres besvarelser?

Alle deltageres besvarelser lægges ind på vores hjemmeside her og deles på Facebook og de sociale medier. Den 31.12.2020 udtrækkes vinderen af konkurrencen og information om vinderne deles på på Facebook side. De 3 bedste besvarelser af vores fine spørgsmål her på siden vinder.

Kan vi så påvirke resultatet??

Ja det kan i faktisk. For udover jeres besvarelse er fyldestgjort, så kan delinger og “likes” også påvirke resultatet. Har i mulighed for at dele jeres besvarelser med venner på Facebook, og disse ‘”liker” og videredeler jeres besvarelse, så er det sådan at jo flere “likes” og “shares” des større chance!

Læs artiklen: 50 spørgsmål til bryllupsfotografen

VIGTIGT !!!!!!

Del IKKE noget i ikke ønsker andre må læse om jer. Skriv ikke jeres fulde navne hvis ikke i ønsker at det kan findes i Google bagefter. Brug derfor istedet titler som: Bruden og gommen og brudeparret fremfor jeres rigtige navne.

Når i sender besvarelsen til os, vil jeres besvarelse blive lagt op her på vores hjemmeside og delt på vores Facebook side. Derfra kan i så selv vælge at dele opslaget med jeres familier og venner og øge jeres chancer for at vinde en professionel landsdækkende bryllupsfotograf til jeres bryllup i 2021.

Læs mere om forevigt fotograferne her

Deltagere

Læs om deltagerne

Jacob og Regina

Vi hedder Jacob og Regina og er h.h.v. 29 Og 26 år gamle. Vi bor i en lille landsby i Midtjylland. Vi er godt i gang med planlægningen af den store dag, men har stadig noget vej endnu, før alt er på plads. Vi håber at kunne få lidt inspiration til Bryllupsmesse i Aarhus den 10. januar 2021. Ellers er Regina flittig bruger af Pinterest og Instagram og har allerede fundet en masse inspiration der.

Læs hele deres historie her

Bryllup i skoven

Brudeparret valgt at holde vores bryllup på et smukt natursted ude i skoven. Da der er lidt wow-effekt over stedet, har vi valgt at holde det nøjagtige sted som en overraskelse for vores gæster. De vil blive transporteret i bus fra København til lokationen, og vil derfor ikke på forhånd vide hvor det er.

Læs historien her

Karoline og Tobias

Brudeparret skal giftes i Nordjylland og de har booket et lokalt forsamlinghus til bryllupsfesten. Vielsen kommer til at blive afholdt i den hyggelige  Sønderbæk Kirke der ligger lidt udenfor Randers midtby. 

Læs hele historien her

Havebryllup i Viborg

38 og 44 år. Vi er bosiddende i Viborg, Midtjylland. Vi er netop kun i opstartsfasen med bryllupsplanerne, men har da tænkt lidt tanker og undersøgt nogle af de ting, der kan være med til at give os en uforglemmelig dag.

Læs historien her

Bryllupsfest i Roskilde

Brudeparret fejre deres kærlighed til hinanden med Bryllupsfest i Roskilde i Maj måned. Bryllupsfotografen skal levere nogle smukke minder fra dagen.

Læs hele historien her

Din artikel her???

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernat

Din artikel her???

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernat

Brudeparret Simone og Tanja

Brudeparret er Simone og Tanja skal vies i Asmild kirke og efterfølgende fejre deres bryllupsfest med et Pøt Mølle bryllup.

Læs hele historien her.

Brudeparret Roland og Laura

Bryllup på Gørdinglund Herregård. Læs om brudekjolen, vielsesringe, bryllupsfesten og mange af de andre bryllupsplaner fra brudeparret.

Læs brudeparrets historie her

Emma og Mathias

Brudeparret Emma og Mathias har valgt at holde bryllup i Rørvig kirke nord for Holbæk og tæt på Sjællands Odde. Læs hele brudeparrets historie:

Læs mere om deres bryllupsplaner her

Maskinværkstedet

Vi skal feste på Maskinværkstedet, da det passer til den stil vi gerne vil holde til brylluppet. Den rustikke stil. Jeg synes den skaber en god ro også er den også romantisk. Og så er der god mad. Vi bliver omkring 70 mennesker. Grunden til vi holder det ude, er for at gøre det simpelt for os selv og fordi så kan vi bedre slappe af op til og tage hjem når festen er slut. 

Læs hele brudeparrets historie her

Holbæk bryllup

Bryllup i Holbæk med vielse Sankt Nikolai Kirke. Bryllupsfest på Maskinværkstedet også i Holbæk. Læs mere brudeparrets bryllupsplaner og læs historien.

Læs mere her.

Spørgsmål?

Kontakt os

7 + 3 =