Få en fotograf til at tage bryllupsfoto af frieriet

Amerikanske Bryllupsfoto Trends – I USA er en del kommende ægtemænd begyndt at hyre bryllupsfotografer til at tage billeder af deres frieri til deres kommende brud. Det er en vidunderlig mulighed for at forevige dette øjeblik, samt at dele det med venner og familie.

En bryllupsfotograf udtaler til den amerikanske blog ’The Knot’, at han elsker denne trend og at det er fantastisk og få lov til at være en del af disse smukke øjeblikke. Bryllupsfotografen står gemt og den kommende brud er selvfølgelig intetanende om at øjeblikket bliver fanget på kamera.

Billeder af Amerikanske Bryllupsfoto Trends

Bryllupsfoto af bruden alene

En anden trend inden for bryllupsbilleder i USA er at få taget et portræt af bruden inden brylluppet. Denne trend stammer fra sydstaterne, men har nu vundet indpas i resten af USA. Bruden planlægger en fotosession inden bryllupsdagen eller allokere noget tid på selve dagen, til at få taget et formelt bryllupsportræt af hende selv.

En mini fotosession. Der er gået mange tanker og tid i at finde det perfekte look til dagen, hvilket fortjener et eventyrligt bryllupsfoto, hvor man kan se hele kjolen, hår, make up osv.

Måske ønsker du et stort amerikaner-bryllup, eller også synes du bare, det er spændende at dykke ned i forskellige traditioner?

Bryllupsfoto af bruden alene

Amerikanske bryllups trends i Danmark

Det bliver spændende at se om disse trends indenfor bryllupsfotografering også adopteres i Europa og Danmark. Generelt er der mange strømninger fra USA, som vi i stor stil har taget til os, men der er stadig stor forskel på et Amerikansk og Dansk Bryllup. (Amerikanske Bryllupsfoto Trends)

Billeder af Amerikanske Bryllupsfoto Trends