Bernstorff Slot bryllup i Kavalergaarden på Sjælland med romantisk vielse i Hareskov kirke. En enorm skøn kulisse som bryllupsfotograf på Sjælland at lave flotte romantiske bryllupsbilleder fra parrets store dag.

Havesalen på Bernstoff slottet er så smuk og lyset unikt til fotografering af både gæstebillede og portrætter. Mange brudepar vælger faktisk også at afholde deres bryllupsceremoni her.

Bernstorff Slot kan hjælpe alle brudepar med afholdelse af deres bryllupsarrangement. I kan få det som i vil lige fra vielse med reception til den helt store gallafest med overnatning og brunch den næste dag.

Brug for fotograf til bryllup i KBH?

Bryllupsbilleder ved Bernstoff slot
slotsbryllup sjælland
Selskabspakker og Priser | Bernstorff Slot
Billeder af Bernstorff slot bryllup
Bryllup i Paradehuset Bernstorff Slothave | Bryllupsfotograf
Bernstorff Slot - Bryllupsfotograf København
Drømmer du om et slotsbryllup? - Bryllupsmesse
Bryllupsmessen Bryllupper i Nordsjælland giver inspiration til Bruden og Brudgommen
Slotsbryllup på Sjælland → Find slot, gods og herregård
Et bryllup på Bernstorff Slot

Bryllupsbilleder ved Bernstoff slot

Efter en smuk tale fra præsten og parrets bekræftelse af deres kærlighed til hinanden i Hareskov Kirke begav selskabet sig mod Bernstorff Slot for bryllupsreception og fest.

Før brudeparret og gæsterne kunne sætte sig til bords, tog bruden og brudgommen naturligvis med bryllupsfotografen ud i den smukke natur omkring slottet for at få foreviget de officielle bryllupsbilleder.

Bryllupsbilleder ved Bernstorff Slot er noget helt særligt. Her kan man både skabe smukke naturportrætter og mere stilrene billeder inde i de royale lokaler.

Hvis I leder efter bryllupslokaler på Sjælland, så kan vi trygt anbefale Bernstorff Slot.

Bryllup på Sjælland

Skal du også afholde Bryllup på Sjælland og mangler i en dygtig bryllupsfotograf og video fotograf til jeres store fest? Så vent ikke alt for længe med at kontakte os. Vi er ofte booket ud ret hurtigt når det kommer til bryllupsfotografering. Det er vigtigt i sender os så meget relevant info om den store dag som muligt. Jo mere forberedt vi har mulighed for at ankomme på jeres store dag, des bedre.

Vi elsker bryllupper og vi har mere end 10 års erfaring hermed.

Bernstorff Slot bryllup

Bryllup på Bernstorff Slot er en romantisk oplevelse, et slotsbryllup mange brudepar drømmer om. Slottet har mange muligheder for at gøre jeres store dag til en drøm. Som fotograf til bryllup, er Bernstorff Slot i Gentofte et super smukt sted at lave både klassiske og romantiske bryllupsbilleder, men også de mere fotokunstneriske bryllupsfotos.

Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte