Billederne skal sorteres og redigeres – Billederne skal sorteres, redigeres og leveres – Jeg har lige fået styr på de sidste småting inden jeg skal fotografere et bryllup på lørdag, og jeg kom til at tænke på hvor fedt det egentligt er at være bryllupsfotograf.

kirkebryllup

At være bryllupsfotograf gør ikke en rig, der stilles store krav til både evner og udstyr og det er lange arbejdsdage. Det lyder måske ikke som verdens bedste job, men der er så meget mere end det.

For det første er det en fed følelse at et par vælger en til at forevige så stor og vigtig en dag. At ud af så mange dygtige bryllupsfotografer, er det lige præcis mig de har valgt.

blanding af opstillede bryllupsportrætter men også en række mere naturlige bryllupsbilleder

Man får lov at følge dem på en dag hvor alle er glade og der bare er en kanon stemning. Det er fedt at få lov at følge et par igennem denne dag, en dag der er fyldt med følelser. Man får lov at komme helt ind på livet af disse mennesker.

At få lov at forevige dette og sikre sig at de kan se tilbage på dagen langt ude i fremtiden er en fed følelse.

Selvom det selvfølgelig lyder som det perfekte job, er det ikke nemt. Der stilles store krav til ens evner. Man har kun en chance for at fange de forskellige øjeblikke. Man skal altid være et skridt foran, vide hvad der sker, inden det sker. Man er på hele dagen, nogen gange fra tidlig morgen til først på natten.

Øbjerggaard bryllup Fyn

Billederne skal sorteres, redigeres og leveres

Selv når dagen er overstået er der et stort arbejde der venter. Billederne skal sorteres, redigeres og leveres.

Det er hårdt, men for pokker det er fedt. At aflevere billederne og vente på at høre hvad parret synes er til tider lidt nervepirrende, men når de så melder tilbage med taknemmelighed, så har det været det hele værd.

Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted, det føles ikke som arbejde men som noget jeg virkelig elsker at lave.

Hold bryllup på Fyn i de bedst mulige rammer på Hotel

Hvis du drømmer om at prøve at være bryllupsfotograf

Hvis du drømmer om at prøve at være bryllupsfotograf, men ikke er helt sikker på dine evner endnu, så kan det anbefales at assistere en mere øvet fotograf til et bryllup. Det er en mulighed for at få prøvet det af, uden at risikere at skuffe et nygift par.

festlokaler fyn

Det var alt fra mig i dag, nu vil jeg få de sidste batterier sat i laderen og så bare glæde mig til lørdag morgen, hvor jeg møder ind på verdens bedste job.