Bryllup på Bjerremark Kursuscenter ved Tønder

Bjerremark bryllup – Så fik vi endnu en opgave, som bryllupsfotograf i Sønderjylland. Denne gang nærmere betegnet på Bjerremark Kursuscenter ved Tønder. Man fornemmer nemt historien på Bjerremark i Tøndermarsken. Et skønt sted i naturlige og rolige omgivelser. Bjerremark er en firelænget marskgård, der ligger på et værft (en forhøjning), i det åbne landskab syd for Tønder. Her havde brudeparret valgt at holde deres bryllup. Vi var med på vores halvdagspakke og skulle fotografere parret før, under og efter vielsen., samt selve receptionen på Bjerremark og de efterfølgende officielle bryllupsportrætter. (Bjerremark bryllup)

bryllupsfoto Bjerremark
bryllupsofotografering Bjerremark
Bjerremark bryllup
Bjerremark bryllup
fotograf bryllup Bjerremark

Vielse i Tønder Kristkirke

Selve dagen startede inden Bjerremark med Vielse i Tønder Kristkirke. Her fotograferede vi de mange fine bryllupsgæster. Gommen og best man, der venter på bruden og pænt tager imod de mange flotte gæster og familier. Vi fotograferede også under vielsen da brudeparret gav hinanden deres store ja. Efter vielsen blev der kastet med ris uden for Tønder Kristkirken og parret blev ønsket tillykke med deres store dag. Efter det formelle ved kirken var overstået gik turen fra kirken med Bjerremark kursuscenter. Her skar brudeparret bryllupskage for og serverede kolde drinks. (Bjerremark bryllup)

Bjerremark

Bjerremark er en stor marskgård, der nævnes første gang i 1685. I 1988 gennemgik Bjerremark ved Tønder en stor renovering og restaurering og indrettedes til et kursuscenter for Ecco-koncernen.

Tønder

Tønder er en by i det sydvestlige Sønderjylland, ca. 5 km. fra den dansk-tyske grænse og har 7.693 indbyggere. Byen ligger lavt på overgangen mellem hedesletten og marsken og afgrænses af Vidå mod syd. Nærmeste naboby er Møgeltønder, som ligger 4 kilometer vest for byen. Tønder har et daghospital, gymnasium, hf, VUC, handelsgymnasium, teknisk gymnasium og en teknisk skole. Tønder Station har flere daglige afgange til Esbjerg og der går også daglige afgange til Niebüll/Tyskland med Arriva. Hvert år i august finder den traditionsrige Tønder Festival sted, som især byder på folke- og jazzmusik. I julemåneden er Tønder især kendt for sit julemarked og Det Gamle Apotek, som rummer Skandinaviens største juleudstilling.

Byer i Tønder kommune

Abild, Agerskov, Arrild, Bedsted, Branderup, Bredebro, Brøns, Døstrup, Frifelt, Havneby, Husum-Ballum, Højer, Jejsing, Løgumkloster, Møgeltønder, Rejsby, Skærbæk, Sønder Sejerslev, Toftlund, Visby, Øster Højst.

Kirker i Tønder kommune

Abild Kirke, Agerskov Kirke, Arrild Kirke, Ballum Kirke, Bedsted Kirke, Branderup Kirke, Brede Kirke, Brøns Kirke, Daler Kirke, Døstrup Kirke, Emmerlev Kirke, Hjerpsted Kirke, Hostrup Kirke, Hviding Kirke, Højer Kirke, Højst Kirke, Løgumkloster Kirke, Mjolden Kirke, Møgeltønder Kirke, Nørre Løgum Kirke, Randerup Kirke, Sankt Clemens Kirke, Skærbæk Kirke, Sønder Skast Kirke, Tirslund Kirke, Toftlund Kirke, Ubjerg Kirke, Visby Kirke, Vodder Kirke.

Læs også:

Sønderskov herregård
Sorup Herregård
Brudepiger og brudesvende
Staarup Hovedgaard