Bliv gift under Sculpture by the Sea

Bliv gift på den skønne strand ved Aarhus, midt i skulpturparken ved havet. Aarhus Kommune tilbyder nu muligheden for at arrangere jeres bryllup ved vandkanten på den smukke “Endeløse Bro”, som den populært kaldes – formet som en symbolsk vielsesring.

Hvorfor ikke blive gift på et Gods?

Bemærk, at sidespring fra broen ikke er tilladt 😉 Dette specielle valg handler naturligvis også om at tiltrække medieopmærksomhed og skabe en uforglemmelig oplevelse ved at blive gift foran et publikum på en cirkulær badebro under det berømte og velbesøgte Sculpture by the Sea i Aarhus.

Den uendelige bro ved Varna Palæet

Ved foden af det idylliske Varna Palæt i Århus er “Den Uendelige Bro”, også kendt som Vielsesringen, blevet opført. Aarhus Kommune håber, at flere par vil vælge at udveksle deres løfter på broen under Sculpture by the Sea.

Dette sted tilbyder smukke og unikke omgivelser med både vand, strand og de charmerende grønne områder omkring Varna palæet.

Vi byder dig velkommen til at vælge din bryllupsfotograf i Århus.

Bliv gift på stranden ved Aarhus (Borgerlig vielse)

På Aarhus Rådhus tilbydes vielse på torsdage, fredage og lørdage. Ønsker I at indgå ægteskab på rådhuset, bedes I fremsende en ægteskabserklæring til Vielseskontoret.

Byrådsmedlemmer har beføjelse til at vie par i hele Danmark samt på fjorde eller havet. Ønsker I at blive viet et andet sted end Aarhus Rådhus, må I selv kontakte et byrådsmedlem.