Bliv gift under Sculpture by the Sea

Bliv gift på stranden ved Aarhus under sculpture by the sea. Aarhus commune vil genre arrangere bryllupper ved vandet på den “uendelige bro”, som den kaldes. Lavet efter en vielsesring om man vil. Sidespring fra broen tillades ikke ;-). Det handler selvfølgelig lidt om medie “liderlighed” og opmærksomhed, hvis man vælger at blive viet foran tusindvis af mennesker på en cirkelformet badebro under det velbesøgte Sculpture by the sea i Århus.

Hvorfor ikke blive gift på et Gods?

Den uendelige bro ved Varna Palæet

For foden af det romantiske Varna palæ ved Århus har man bygget “den uendelige bro”, eller vielsesringen. Og man forventer fra Aarhus kommunes side at flere vil vælge at lave deres vielse på broen under Sculpture by the sea. Det er jo smukke og unikke rammer at afholde sit bryllup i med både vand og strand og de smukke grønne områder omkring Varnapalæet. Velkommen til din bryllupsfotograf Aarhus.

Læs mere om fotografering i Aarhus her.

Bliv gift på stranden ved Aarhus (Borgerlig vielse)

På Aarhus Rådhus kan I blive viet torsdage, fredage og lørdage. Hvis I gerne vil vies på Aarhus Rådhus, skal I sende en ægteskabserklæring til Vielseskontoret.  Byrådsmedlemmer har mulighed for at foretage vielser i hele Danmark samt på fjord eller havet. Hvis I ønsker at blive viet et andet sted end på Aarhus Rådhus, skal I selv tage kontakt til et byrådsmedlem.