+4542679011 info@forevigt.dk

Bryllupsfotograf Blokhus fotograf

Bryllupsfotograf Blokhus fotograf – På jagt efter en Bryllupsfotograf Blokhus (fotograf)? Forevigt.dk er måske Danmarks bedste bryllupsfotograf. Vi har flere gange lavet bryllupsbilleder ved det smukke Blokhus og i Hune. Vi har lavet kreative fotos ved den gamle Briketfabrik og i skovene omkring Hune. Vi har selvfølgelig også leveret spændende billeder fra Stranden ved Blokhus.

#blokhus #hune

Blokhus bryllup
bryllupsfoto
Blokhus bryllupsfotograf
Bryllup ved Hune og Blokhus
Brud og brudepiger blokhus
Blokhus fotograf

Jetsmark kirke Pandrup

Jetsmark Kirke er en kirke i den sydlige del af Pandrup i Jetsmark Sogn i det tidligere Hvetbo Herred Hjørring Amt i Vendsyssel, nu Jammerbugt Kommune i Region Nordjylland. Kirken var muligvis viet til Sankt Nikolaus i middelalderen.

#jetsmarkkirke

Jetsmark Kirke bryllup
Jetsmark Kirke3
Bryllupsbilleder Jetsmark kirke
Hune bryllup
brokhus nordjylland bryllup

Blokhus

Blokhus er en lille turist- og badeby i Vendsyssel med 450 indbyggere, beliggende i Hune Sogn ved Skagerrak. Byen ligger i Jammerbugt Kommune og hører til Region Nordjylland. Blokhus er en ferieperle lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande og ikke langt fra forlystelsesparken Fårup Sommerland. Blokhus er et tidligere fiskerleje, der nu er en pulserende ferieby, som i årtier har lokket besøgende til. Her ligger blandt andet :

  • Blokhus Fiskerestaurant
  • Feriecenter Nordsøen
  • Bellevue Hotel
  • Blokhus Camping
  • Lanternen
  • Futten

Borgerligt bryllup i Blokhus

Borgerligt bryllup i Blokhus? Hvorvidt et par bliver gift borgerligt, eller i religiøst regi i en kirke, eventuelt efter forudgående borgerlig vielse, eller en borgerlig registrering, er ægteskabet af præcis samme gyldighed resten af livet. Bryllupsdage og fester der følger efter er ens, uanset hvor det første (juridiske) ja blev udtalt.
Bryllupsdagens forløb, oplevelse og intensitet, vil naturligvis blive videreført i alle gæsternes minder som for eftertiden spejler den store dag. Af disse er kirkehandlingen, eller borgmesterens korte ceremoni, naturligvis en sekvens – men et bryllup består af mange. I virkeligheden den fest der består af flest traditionelle indslag, og således medfører at ethvert bryllup er unikt. Vi elsker bryllupper og vi garanterer altid de bedste bryllupsbilleder fra Nordjylland hvor og hvornår på året i ønsker det.