Bramslevgaard bryllup og billeder

Bramslevgaard bryllup – BramslevGaard er en ægte perle i Nordjylland. Den charmerende herregårdspension inviterer dig til en uforglemmelig oplevelse midt i det fredede og naturskønne Bramslev Bakker ved Hobro.

Fra hotellet er der kun 200 meter til en fantastisk udsigt ud over Mariager Fjord, som er en af Danmarks smukkeste fjorde, omkranset af en særpræget vegetation.

Læs mere om bryllupsfotografering ved Hobro her.

BramslevGaard har 17 værelser til rådighed, og indretningen er præget af nostalgi og flotte møbler i ”gammeldags” stil.

Bramslevgaard ved Hobro

Bramslevgaard ligger i Hobro midt i det fredede, meget naturskønne og stærkt kuperede landskab ved Bramslev Bakker. Alle værelser er unikt indrettet og er meget hyggelige.

Der findes også en suite med spa og himmelseng! Mere romantisk bliver det ikke:-) Under et weekendophold på Bramslevgaard kan du og din elskede nyde at gå ture i den dejlige natur eller hvad med at soppe lidt i Mariager Fjord. 

Se mere om fotografering i hele Jylland her.

I BramslevGaards hyggelige restaurant og selskabslokale kan I nyde et hjemmelavet morgenkomplet og en smagfuld aftenmenu, hvis I ønsker at spise på hotellet, når I er indkvarteret.

BRAMSLEVGAARD MANOR INN

Our rooms, gardens and surroundings makes up the perfect place for almost any kind of stay and event. We extend a most cordinal welcome to you all. Are you looking for a overnight stay, golf vacation or a romantic weekend event in Northern Jutland? Or are you looking for conference rooms or do you need function rooms to a celebration? Would you like to hold a romantic wedding that exceeds everything you dream of?

BramslevGaard Kursus & Herregaardsophold · Bramslev Bakker 4 Bramslev. 9500 Hobro.

Bramslevgaard bryllup
Bramslevgaard bryllup foto
brudepar Bramslevgaard bryllup
bryllupsportrætter Bramslevgaard bryllup
bryllupsfotografering Bramslevgaard bryllup
bryllupsbilleder Bramslevgaard bryllup
fotograf Bramslevgaard bryllup