Brudeparret Karoline og Tobias – Vi hedder Karoline og Tobias (29 & 28 somre.) Det sjove ved vores bryllup er at, vi faktisk allerede skulle have været gift d. 20.06.20. Men desværre satte Covid-19 en stopper for vores store dag.(Det giver endnu mere tid til planlægning 🙂 Så nu har vi planlagt vores store dag skal finde sted d. 03.07.21 – vi kan godt lide specielle datoer, da det også siger noget om dagen, så det ikke bare er en tilfældig dag i kalenderen.

Brudeparret Karoline og Tobias

Sønderbæk Kirke

Vi kommer begge oprindeligt fra smukke Møn, men bor nu i en lille by – lidt uden for Randers – i Sønderbæk. Så nu tænker alle – det oplagte valg ville være Møn med dens smukke natur, flotte steder festen kan holdes – men nej, det er ikke os. Vi er til det stille og rolige – så vi har valgt Sønderbæk Kirke, da den er så smuk i sommersolen, hyggelig og vores datter skal døbes der, så den passer perfekt til os og vi laver vores egen nye historie med kirken. 

Gommen

Gommen skal have det flotteste mørke blå jakkesæt på, med fine brune laksko, brunt bælte og en flot blomstret skjorte. Hans best man følger trop og ligner ham, så man ikke er i tvivl om hvem han er og hvad hans status til brylluppet er. Gommens best man er valgt ud fra en som har en rigtig stor betydning for ham, en som har hjulpet ham igennem livet og som han i dag ser som en af hans bedste venner, derudover vil han blive gudfar til vores smukke datter. Så det er en best man med betydning.

Bruden

Brudens kjole er også valgt. Den kommer fra Luxux i Åbybro i Nordjylland – en kirke som er forvandlet til den smukkeste kjole forretning, hvor man endda kan gå igennem kirken for at se hvordan det føles at gå op til alteret med drømme kjolen. Så drømme kjolen er valgt og iøvrigt så gudesmuk. Så man næsten ikke kan vente til at skulle bære den smukke kjole! Og så skal man endda vente yderligere et helt år på det! Men pyt han er værd at vente på 😉

vielsesringe og brudebuket

Nu til vores vielsesringe – dem har vi ikke fået endnu, da de heldigvis kunne udsættes. Dette er måske gode tegn, da bruden pludseligt er kommet i tvivl om disse skal være i sølv som først antaget eller om de nu skal laves i guld. Men det må vi finde frem til, vi ved hvordan de skal se ud om det så er i enten det eller andet materiale, skal de være lidt brede, med børstet og banket overflade og i brudens ring kommer der forskellige størrelser sten. Brudebuketten skal være tæt, med roser, orkideer, eukalyptus, osv, i sarte hvide nuancer. 

Hold Bryllup på Aarhus havnen‎

Bryllupsfesten

Nu til der hvor bryllupsfesten skal foregå. Først troede vi at, vi drømte om det helt store slot, med suppe steg og is. Men jo mere vi kiggede, undersøgte og så – fandt vi hurtigt frem til at det ikke passede til vores mavefornemmelser og måske ikke var det vi helt drømte om alligevel. For os var det slet ikke så romantisk som vi havde drømt om, det var stresset og meget formelt. Vi ønsker os i stedet at folk skal være afslappede, hygge sig og feste igennem, tænke tilbage på en hyggelig dag og den bedste i vores liv, derfor blev vi hurtigt enige om at ,der skulle nogle ændringer til, så det kommer til at passe på hvem vi er – stille og rolige, men til fest og faver.

Så vi har booket det lokale forsamlingshus – det er i vores stil. Stille og roligt, med plads til alle dem vi har kær. Der er 75 inviteret gæster, som vi glæder os til at se – hver og en. Vi skal sidde ved rundeborde, der vil være dj (Raven) som sørger for at der bliver spillet op til fest. Vores tema er helt klart afslappet, natur og kærlighed. En sart gammelrosa farve, som iøvrigt repræsentere vores datter, som skal døbes samme dag, sat sammen med hvid og en lys sand.

Til festen vil vi også have verdens sødeste toastmaster, som helt bestemt nok skal sørger for at hele dagen flasker sig og alle får sagt og gjort som de ønsker det. Hun er valgt ud fra vores hjerter, da hun har en kæmpe plads i dem, så der var ingen tvivl om det skulle være hende som styrer showet.

bryllupskage

Bryllupsmesse

Vi har ikke planer om bryllupsmesse, da vi allerede har alle planer klar og nu skal tiden bare gå, så vi kan sige ja til hinanden, et helt år før var det hele planlagt. Der kommer til at være børn med til vores bryllup – netop fordi vores datter også skal døbes den dag (bedre sent end aldrig) og disse børn, vil betyde noget for hende resten af livet og fordi vi elsker børn, så det var en ting vi vægtede skulle med. 

Vi glæder os allermest til at sige ja til hinanden, det er så stort og betydningsfuldt at skulle leve resten af livet sammen med sin bedste ven. Det er noget af det smukkeste og sige ja til. Dernæst må det være at få en fantastisk dag med alle dem vi har kær og dele denne dag med dem.

Bryllupsfotografen

For os er det vigtigste ved en fotograf at h*n er der for vores skyld, får os og vores gæster til at føle sig godt tilpas, får os til at stråle på bedste vis og sidst men ikke mindst gør vores dag uforglemmelig. Vi har så mange smukke steder omkring os, bla. Fussingø sø og skov, så her ville det være fantastisk at få taget de flotteste og smukkeste billeder. Og vi så denne konkurrence på facebook og tænkte at den måtte vi bare prøve at deltage i, da en fotograf til vores fest ville være det fedeste og minderne ville blive foreviget.

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder