Bryllup Frederiksberg – Mielcke og Hurtigkarl! Denne gang gik turen så til et bryllup Frederiksberg på Mielcke og Hurtigkarl. Brudeparret havde arrangeret vielsen ude i det fri i parken bag Mielcke og Hurtigkarl på Frederiksberg. Her sagde det flotte brudepar ja til hinanden foran deres familier og venner. Efter vielsen, blev der holdt reception på plænen foran Mielcke og Hurtigkarl i Frederiksberg Have. Efter receptionen gik brudepar og bryllupsgæster til bords og bryllupsfesten blev skudt igang.

Bryllup - KGL haveselskab
Billeder af Frederiksberg Have bryllup
Vielse i frederiksberg have? - Bryllupsforberedelser
Bryllup på Frederiksberg
Bryllup i Paradehuset (Frederiksberg have)
mielcke og hurtigkarl bryllup
Billeder af mielcke og hurtigkarl bryllup
Flere billeder af mielcke og hurtigkarl bryllup
Paradehuset (Mielcke & Hurtigkarl) på Frederiksberg
Vi var til bryllup på Mielcke og Hurtigkarl i Frederiksberg Haven
bryllup københavn
Billeder af mielcke og hurtigkarl bryllup
bryllup københavn
Bor du i København, og har du planer om at holde bryllup i en overskuelig afstand til hovedstaden
Bryllup i København i flotte lokaler
bryllupsfest i København eller på Sjælland
Bryllup i skoven med kun 30 min til København
Bryllupslokale i København, den ultimative liste
Hold bryllup i hjertet af København
Hold jeres bryllup i Københavns mest usædvanlige og anderledes festlokaler
Bryllupsfotograf København: Få en prisvindende fotograf
Bryllupsmesse | Hvad koster et bryllup
Restaurant Mielcke & Hurtigkarl
Fotograf bryllup København - on location
mielcke og hurtigkarl bryllup
Billeder af paradehuset frederiksberg
Bryllup i København. Bryllupslokaler
Flere billeder af paradehuset frederiksberg
festarrangementer københavn
 Selskaber Hotel Restaurant Frederiksberg

Vil I gerne holde jeres bryllup i København

Så er der masser af skønne steder til bryllup i og omkring Danmarks hovedstad. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper i København og kender derfor områderne omkring KBH ala Vesterbro/Kongens Enghave, Nørrebro, Østerbro, Amager Øst, Amager Vest, Valby, Bispebjerg, Vanløse og Brønshøj-Husum. Så skal i sikres flotte billeder og skønne minder, bør i overveje en bryllupsfotograf med stor erfaring fra netop området.

Professionel bryllupsfotograf med base i København. Vi fotograferer bryllupper i hele Danmark

Mielcke & Hurtigkarl (Bryllup i København – Bryllupslokaler)

Mielcke & Hurtigkarl er blevet et populært sted at holde bryllup på Frederiksberg, og med god grund. Holder man festen dér, står Mielcke & Hurtigkarl for maden. Mielcke og Hurtigkarl ved roret på jeres bryllupsdag, kan i spise gourmet mad i smukke historiske stuer, som ligger i Frederiksberg Have, en sand oase midt i byen.

København

København er en by med mange spændende bydele, med hver deres charme og særlige karakter. København er en stor sammenblanding af meget forskellige områder og kvarterer, alle med hver deres karakteristiske smag og atmosfære. Hovedstadens opland byder desuden på smuk natur, skov, som er perfekt til kreative bryllupsbilleder i KBH.

Bryllupsfotograf til dit bryllup i København

Frederiksberg

I det grønne beboelsesområde Frederiksberg slapper de lokale af i haverne omkring Frederiksberg Slot, der er opført i italiensk stil. Gammel Kongevej er et knudepunkt for eksklusiv design- og tøjshopping, mens caféer og gourmetbutikker ligger side om side på den charmerende Værnedamsvej. Familier valfarter til Københavns Zoo i nærheden for at besøge elefanthuset og den arktiske zone med isbjørne og sæler.

Læs mere om jeres Bryllupsfotograf til dit bryllup i København

#bryllup #bryllup2019 #bryllup2020 #bryllupsfotograf #bryllupsfotografkbh #forevigt.dk  #bryllupsbilleder #bryllupsinspiration #brud #sommerbryllup #bryllupsfotografsjælland #bryllupkbh #nordiskebryllup #bride #wedding #bryllupsfotografering #lookslikefilm #bryllupsfotografi #weddingphotography #junebugweddings #weddingindenmark #copenhagencityhall #featuremeoncewed #weddingineurope #loveacouple #bröllupsfotograf #bröllup2020 #bröllupsinspiration #hochzeitsfotograf #hochzeitsfotografie