Sankt Nikolai Kirke i Holbæk

Bryllup i Holbæk – Vi skal giftes d.21.08.2021. Datoen er ret tilfældig, da det var den dag der var ledig i kirken. Vi skal giftes i Sankt Nikolai Kirke i Holbæk, som er en stor og smuk kirke. Min kærestes forældre er viet der og begge vores drenge er døbt i kirken. Vi skal have vores to små drenge, der til den tid er 1,5 og 3 år med i kirken. Det har stor betydning for min kæreste, også inden vi fik børn, at vores børn skulle deltage. De er en del af vores kærlighed til hinanden.

bryllupsfoto

Bryllupsfest på Maskinværkstedet

Vi skal feste på Maskinværkstedet, da det passer til den stil vi gerne vil holde til brylluppet. Den rustikke stil. Jeg synes den skaber en god ro også er den også romantisk. Og så er der god mad. Vi bliver omkring 70 mennesker. Grunden til vi holder det ude, er for at gøre det simpelt for os selv og fordi så kan vi bedre slappe af op til og tage hjem når festen er slut. 

Brudekjole, Brudebuketten og Vielsesringe

Min brudekjole fra LILLY, og jeg fandt den for nyligt. Jeg havde slet ikke forventet at finde den allerede, så det har også givet en ro og jeg synes ikke det var svært at finde den. Bryllupskage Fra kælderkonditerjet og det skal være nogle lagkager med frisk frugt og lette i skummet i det vi skal giftes som sommeren. Jeg har lige fundet min brudekjole. Gommens tøj bliver først købt senere, da han ikke ved hvad han vil have på endnu. Vielsesringe har vi kigget på dirks design, da de har simple ringe. Brudebuketten ved jeg ikke hvordan skal se ud, men det skal nok være lidt forskellige blomster i den.

vores bryllup

Til vores bryllup har gommen en forlover, som er hans bedste ven og vores toastmaster bliver en fra bruden familie, der er god til at holde taler, skabe god stemning og til at holde den røde tråd i løbet af en aften, hvilket vi som brudepar begge finder meget vigtigt ift en toastmaster. Der bliver ikke brudepiger, da jeg, bruden, synes det bliver for meget.

Jeg er loge begyndt at kigge på brudesko, da det er meget nemmere når kjolen er fundet. Det vigtigste for mig er at de er bløde og komfortable til at have på en hel dag. Vi har bestilt DJ, som skal spille lidt forskelligt dansemusik. Vi har kun bestilt musik til om aften for at begrænse udgiften til musik. 

portrætbilleder af brudeparret

Der er ikke nogle bryllupsmesser lige pt. men er også blevet ret sikker i, hvad vi gerne vil have til brylluppet, så vi tager nok ikke til nogle. Det vigtigste for os ift. fotograf er, at der bliver taget nogle enkelte gode portrætbilleder af brudeparret, også sammen med børnene, og nogle stemningsbilleder under og efter vielse og lidt af receptionen. Jeg kunne godt tænke mig at den stil, det rustikke, bliver taget med i billederne og man kan se på billederne, hvordan dagen var. Og det vigtigste for os er, at det skal være så naturligt som muligt, da vi begge er ret dårlige til opstillede billeder. 

Det jeg glæder mig mest til, er at blive gift med manden i mit liv og vise alle vores venner og familie, hvor højt vi elsker hinanden også glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til at skulle have min flotte kjole på.

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder