Drømmer i om at arrangere og holde et Bryllup i lade? Så har vi allerede fotograferet en del af den slags rundt omkring i Danmark. Et Bryllup laden er super romantisk og en utraditionel og sjov måde at holde et bryllup på. Fremfor den klassiske med at kontakte de almindelige feststeder rundt omkring i Danmark. Vælger i at holde Brylluppet i en lade, så book en fotograf, der har fotograferet sådanne før, da lyset kan drille og der er meget lidt lys som regel ved et lade bryllup.

Mangler i en dygtig fotograf på Sjælland?

Drømmer i om at arrangere og holde et Bryllup i lade
lade bryllup
Rustik lokation i jylland (lade
Lej den perfekte lade til jeres bryllup på Sjælland
Bryllupsfest - Hvor skal brylluppet holdes - Bryllups Ideer
Finding a wedding location
Bryllup i de fedeste lokaler på de bedste lokationer
Bryllup i lade Romantisk bryllup i landlige omgivelser
Laden Vesbæk Søndergaard: Eksklusivt udlejningslokale
Selskab & Fest — Kildegaard

Dagen startede med vielse i Hover kirke

Denne romantiske bryllupsdag med bryllupsfest i en lade startede med vielse foran præst og bryllupsgæster i Hover kirke på Hover Kirkevej 82, 7100 Vejle. Vi var med før, under og efter det store ja i kirken og fangede også alle gæsternes lykønskninger samt riskastning foran Hover Kirke. Derefter gik turen mod bryllupsfest i laden.

bryllupsgæster i Hover kirke
Hover Kirke - Danmarks-kirker
Hover Church (Hover kirke)
Images for Hover kirke
Sådan foregår et bryllup
Sådan foregår vielsesritualet i kirken
Kirkebryllup - Sådan foregår et bryllup i kirken
Bryllup / kirkelig velsignelse
musik til bryllup
Guide til tidsplan for jeres bryllup
Romantisk Bryllup | Med og Uden kirke på Stevns Klint

En lade kan gøres til den smukkeste kulisse for jeres bryllup

Der findes også mange fine lader i Danmark man kan leje hvis man ikke selv kender nogen der lige har en lækker en af slagsen. På Sonnerupgaard Gods kan man blandt andet leje en lade til jeres bryllup eller fest. En lades rustikke arkitektur og store kvadratmeter, indrettet hyggeligt kan gøre den til en utrolig smuk kulisse for jeres bryllupsfest.

Bryllupslokaler vs lade bryllup

Vælger man at holde et bryllup i en lade, så får man selv fuldstændig råderet over bordpynt, bryllupsdetaljer, lys, look og farver. På et almindeligt feststed eller i et bryllupslokale er man begrænset af stedets formen og dets indretning samt lokalets beliggenhed, lukketider etc. I en lade kan man feste uforstyrret hele natten og lade det helt store bryllupsband eller musik til brylluppet fyre den max af hele natten. Man skal heller ikke være ude dagen efter på et bestemt tidspunkt. Det er dog et større arbejde man selv skal stå for ved et bryllup i en lade.

Vil du også holde brylluppet i en romantisk lade?

Rustik Lokation

Et bryllup i lade er ofte lig med et landligt bryllup i naturen på landet. Det er lig med ro og privatliv og en mulighed for at skabe de rammer i lige præcis ønsker for jeres bryllup. Alt lige fra dekorationer, blomster, drinks, festlokalet, bryllupstøjet etc kan i lade bære præg af jeres valg for lokation af bryllup. I en lade har vi set brudepar bede deres gæster komme i gamle kedeldragter med strå i munden og fyre den af. Vi har også set bryllupsgæster side i pingvin jakkesæt på gamle mælkejunger. Det er KUN fantasien der sætter begrænsningen når i vælger at arrangere et bryllup i en rustik lade.

Fotograf til bryllup i lade

At fotografere et bryllup i jeres lade er faktisk ikke så let som man skulle tro. Ofte pryder brudepar deres festlokale med masser af stearinlys eller lyskæder. Det giver ikke meget lys at arbejde med og sætter fotografens tekniske evner på en større prøve. Skal i holde brylluppet i en lade, bør i hyre en bryllupsfotograf, der har prøvet at fotografere den slags før. Det giver altså de bedste bryllupsbilleder. God fornøjelse og godt bryllup hvis vi ikke ses derude ;).

Se flere fotoserier vi har fotograferet her:

Dyktig bryllupsfotograf
Hotel Aarhus
Fotograf i hele DK
Fotograf søges
Fotograf til tysk bryllup
Fotografer
Foto Aarhus
Fotograf Midtjylland
Fotograf Sønderjylland
Fotograf Vestjylland
Fotograf Østjylland
Frederikshøj Aarhus
Gl Restrup Herregaard
Gammelrøj bryllup