Velkommen til vores indlæg om bryllup i Nordjylland. På en smuk dag i starten af Maj, gik turen til det super idylliske Sebber Kloster i Nordjylland. Brudeparret kommer fra Norge og havde valgt Danmark som deres bryllupslokation da bruden har tager en uddannelse i Dannebrog.

Sebber Kloster er et af de steder i Danmark hvor flest brudepar årligt siger ja til hinanden. Idag sagde parret ja foran præsten, familien og vennerne i den gamle landsbykirke Sebber Kirke, der ligger lige ved siden af Sebber Klosteret ved Nibe i det Nordjyske.

Bryllupslokation Sebber Kloster i Nordjylland

Den perfekte bryllupslokation for de officielle portrætter af brudeparret, blev selvfølgelig også Sebber Klosteret. Som fotograf til bryllup har vi selvfølgelig været her flere gange.

Stedet er unikt til spændende og kreative billeder. Stedet er omgivet af den skønneste natur og store åbne landskabet med masser af muligheder for brug af dramatiske himler og vidvinkel objektivet.

Mens tonerne til “jeg elsker deg”, det norske bud på Sannes “den jeg elsker”, sagde parret ja og gik mod Sebber og bryllupsreception med champagne og bryllupskage og derefter bryllupsfest med liveband, taler og brudevaks.

BRYLLUP PÅ SEBBER KLOSTER

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det, og uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue.

Vi fotograferer også i Ry

Vi leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke, og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud.

Nordjylland

Nordjylland er en landsdel i Danmark bestående af det nordilige Jylland mellem Kattegat, Skagerrak og Vesterhavet. Den omfatter størstedelen af Himmerland, det nordligste Kronjylland, Morsø og Jylland nord for Limfjorden (Nørrejyske Ø). Landsdelen svarer til den administrative Region Nordjylland. Den største by i Nordjylland er Aalborg.

About Sebber Kloster

Sebber Priory is a remarkably preserved religious house in Sebbersund, near Nibe in northcentral Jutland, Denmark.

#bryllupsfotograf #sebberkloster #forevigt #bryllup #nordjylland #fotografbryllup #bryllupsbilleder #bryllupsfotografering #fotograf #weddingdenmark #wedding

Se flere flotte billeder fra fotograf her