Brudeparret Emma og Mathias har valgt at holde bryllup i Rørvig kirke nord for Holbæk og tæt på Sjællands Odde. Læs hele brudeparrets historie: Vi er to dejlige mennesker på 22 år, Vi lærte hinanden at kende for 4 år siden på gymnasiet også har vi været sammen ligesiden. Vi skal giftes i Rørvig kirke, det er en lille smuk kirke som ligger tæt på vand og skov. Vores fest bliver afholdt 10 minutter væk på en dejlig restaurant hvor vi skal have en fest med levede musik og god mad.

Min nice på 4 skal være brudepige, dette er et valg hun selv har taget og hun glæder sig til at smide med blomster. Hun skal have blomster i håret og en flot kjole på, hvis det bliver muligt så synes jeg at hun skal have en rårhvid strik kjole med flæser. 

vielsesringe

Vores vielsesringe og gommes tøj bliver købt i Thailand da, det er et smukt land og på den måde kan vi få specielt lavet vores ringe til en bedre pris. De skal have et lidt rår look, men i min ring skal der være en lille sten. 

Bryllupslokaler i København - smukke og unikke omgivelser

Bryllupsdato

Brudekjole er ikke noget som vi har kigget på i nu, men jeg ønsker at få noget luftigt som flyver, med blonder og små ærmer. 
Vi skal giftes den 28/8-2021 dette er en vigtig dato for mig da dette er min afdøde mormors bryllups dato, vi har valgt denne dato så jeg kan føle at hun er lidt med denne dag. Vi har sent nogler 60 invitationer ud allerede så vi håber at vi bliver det, men nu må vi se hvor mange der svare tilbage den 1/2-2021 vores SU dato. 

Min søster skal være toastmaster da hun er god til at holde styr på ting og hun har en masse gode ideer til hvordan ,vores bryllup kun kan blive bedre. 

Vi drømmene om en stille vielse og en bryllupsfest bag efter. Alt dette har vi næsten klaret, men vi mangler bare en fotograf til at gøre at vi kan mindes denne store dag i begge vores liv.

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder