Bryllup i Skovpavillonen Assens

Bryllup i Skovpavillonen Assens – Det flotte brudepar Mia og Anders havde valgt at blive viet på Fyn i det skønne Assens. Vejret var en lidt blandet fornøjelse med lidt tunge skyer og lidt for meget skiftende mellem sol og skygge.

Parret nød dagen og vi har jo rutinen og ved hvordan vi, som fotografer skal håndtere de skiftende vejrforhold. Så vi fik selvfølgelig de skud i kassen vi ønskede os.

Bryllup i Skovpavillonen Assens

Assens’ Skovpavillon, et historisk mesterværk, værdigt til anerkendelse. I 1827 blev skovområdet i Assens skabt som en rekreativ skov.

Eksklusive billeder af jeres store dag. Professionel bryllupsfotograf med stor erfaring i bryllupsfoto.

FEST OG BRYLLUP

Vi tog fotos i kirken under vielsen, samt under parfotograferingen. Der blev også taget billeder i det naturskønne område omkring Skovpavillonen i Assens på Fyn.

Der blev skabt stemningsfulde billeder fra brylluppet, inklusiv nærbilleder af brudekjolen, brudgommens outfit, bryllupskagen, transportmidlet til brylluppet, borddekorationer og meget andet.

FEST OG BRYLLUP

På Hotel Skovpavillonen kan man holde alle slags fester, lige fra bryllupper til receptioner, barnedåb, konfirmationer, firmafester og mere.

Selv de mindste detaljer i jeres bryllupsplanlægning er taget i betragtning.

Assens

Assens, en by på Fyn, har ca 6.000 indbyggere og ligger ved Lillebælt. Ifølge Kong Valdemars Jordebog blev byen oprindeligt kaldt Asnæs, hvilket refererer til et næs med asketræer. Denne by er en del af Assens Kommune og tilhører Region Syddanmark.

assens bryllup

Valg af bryllupsfotograf kan være overvældende, da det vrimler med fotografer over hele Danmark. Professionel bryllupsfotograf, cinematiske bryllupsfilm og musik

En fotograf der kender de fineste bryllupssteder i hele landet. Tag et kig i vores portefølje for at se et udvalg af fotografier fra adskillige bryllupper og ceremonier.

Læs mere: