Smilets by

Bryllup i Smilets by Århus? Århus er Jyllands største by og ikke uden grund. Århus ligger i smukke naturskønne områder, blandt andet den hyggelige lystbådehavn de flotte strandpromenader ved den permanente og Moesgaard, grønne oaser, skovområder, smukke søer og dyreliv. I byen er der masser af mulighed for at lave kreative bryllupsbilleder i fællesskab med bryllupsfotografen. Professionel bryllupsfotograf Aarhus. Få lavet billeder ved en kreativ bryllupsfotograf Århus.

Skulle din by ikke stå her, så fortvivl ikke. Søger du måske en bryllupsfoto i Vejle.

Bryllup i Smilets by Århus

Bryllupsbilleder i historiske rammer

Drømmer i om bryllupsbilleder i historiske rammer, kan vi anbefale den gamle by i Århus, området i gågaden omkring Århus domkirke, Latiner kvarteret, Moesgaard Museum og skovene omkring samt Marselisborg mindepark. Vil du gerne have jeres bryllupsfotos skal have et mere moderne og særpræget udtryk kan vi anbefale at tage din fotograf med en tur på ARoS Kunstmuseum eller Godsbanen.

Cafe Hack

Cafe Hack i samarbejde med Aarhus teaters smukke kulisser og lokaler skaber en helt utrolig smuk og fantastisk ramme omkring jeres bryllup i Aarhus bymidte. Elsker i smilets by, kan i ikke få nok af kulturen i Århus, så er Cafe Hack og Aarhus teater et fantastisk bud på et grandiost bryllup i Jyllands hovedstad. Cafe Hack ligger på Bispetorv i hjertet af Aarhus, hvor vi sammen med Aarhus Teater bor i arkitekt Hack Kampmanns smukke teaterbygning fra 1900. Cafe Hack blev landskendt gennem Radioprogrammet Cafe Hack.

  • Cafe Hack
  • Teatergaden 1
  • 8000 Aarhus C
bryllupsfotografi Aarhus

Restaurant Patrice

Restaurant Patrice tilbyder at afholde jeres bryllup. De laver lækker ekstravagant gourmet med en snert af snobberi, men på den fede måde. Vil i have lidt ekstra unik forkælelse, så er Restaurant Patrice i Åbyhøj stedet for jer.

Botanisk have i hjertet af Århus

Er i mere de romantiske typer holder i et sommerbryllup, er det naturligvis oplagt at tage tage en tur i Aarhus Botanisk Have. Her er masse af farverige blomster og planter,  samt små hyggelige små søer og stenopsætninger og hyggelige alleer. Der er så mange gode bryllupslokaler til bryllup i Smilets by Århus.

Bryllup i Smilets by Århus

For os er fotograferingen noget vi gør meget ud af, gerne skulle blive en god og afslappet oplevelse, både for brudeparret og selvfølgelig fotografen. Bryllupsbilleder skal have noget kant, ikke være for opstillede og kedelige. Vi vil gerne have brudeparret til at indgå, som aktive medspillere i billederne. Det skaber den bedste dynamik og “liv” i billederne.

Aarhus, blev i 2018 kåret som Europas kulturhovedstad vokser og vokser for hvert år. Det er en af de byer, som har de mest fantastiske og ekstraordinære lokationer for events og bryllupper året rundt.

Der findes uanede muligheder for festlokaler, naturomgivelser, caféer og restauranter, som åbner op for at holde bryllupsfesten i deres omgivelser.