Gift på KBHs Rådhus

Bryllup Københavns rådhus – Man kan fejre jeres bryllup og blive gift på Københavns Rådhus. Herunder er nogle af de billeder vi lige har lavet fra et romantisk bryllup i de atmosfærefyldte bryllupslokaler på rådhuset. Brudeparret ville gerne have foreviget deres store dag ved en professionel fotograf fra deres store dag. Det takkede vi selvfølgelig ja til og mødte op på Københavns Rådhus med vores fotoudstyr og en masse kreativitet og inspiration i bagagen.

Bryllup i KBH

Bryllup. Når et par gifter sig og bliver rette (= juridisk) ægtefolk, er det en offentlig handling i vidners nærvær. Vielsen kan foregå både i kirken og på rådhuset. En borgerlig vielse er et bryllup, som foretages uden en religiøs ceremoni. Vielser af denne art forrettes af en giftefoged, som typisk er en borgmester eller anden embedsmand på et rådhus. I Danmark har man fra 1851 kunnet blive borgerligt viet. 

Vielse på Københavns Rådhus - I do Copenhagen
Gift på Københavns Rådhus Man kan fejre jeres bryllup og blive gift på Københavns Rådhus. Herunder er nogle af de billeder vi lige har lavet fra et romantisk bryllup i de atmosfærefyldte bryllupslokaler på rådhuset. Brudeparret ville gerne have foreviget deres store dag ved en professionel fotograf fra deres store dag. Det takkede vi selvfølgelig ja til og mødte op på Københavns Rådhus med vores fotoudstyr og en masse kreativitet og inspiration i bagagen.
Vielse - Københavns Kommune
Vielse på Københavns Rådhus
Bryllup Københavns Rådhus - Bryllupsforberedelser
Fotograf Bryllup København | Københavns Rådhus
københavns rådhus bryllup ris
vielse på rådhus pris
borgerlig vielse københavn
Borgerlig vielse, upersonligt og firkantet?
Borgerlig Vielse i København i det fri ved vandet OCEAN CLUB
Fotograf Bryllup København | Københavns Rådhus
Vielsesritual i København er trist og kommunalt
Guide til Rådhusbryllup og borgerlig vielse
Sådan bliver din borgerlige vielse super romantisk
Borgerlige vielser
Bryllup på Københavns Rådhus - Bryllupsfotograf København
Viet i København
Vielse på Københavns Rådhus
gift på rådhuset hvad koster det
borgerlig vielse i det fri
giftefoged københavn
vielse frederiksberg rådhus
hvordan foregår vielse på rådhus

Fotograf til Bryllup på KBS rådhus

Skal i giftes? Så leder du måske efter en bryllupsfotograf til at forevige dagen med smukke billeder fra jeres bryllup på Københavns rådhus? Bryllup i København. Brudeparret blev gift på Københavns Rådhus og derefter udforskede vi byen. Hos os finder i altid en dygtig bryllupsfotograf i København, jeg er med fra kirken/rådhus til brudevals og bryllupsfesten. I kan fejre jeres bryllup og blive gift på Københavns Rådhus. Her er billeder bl.a. fra de romantiske og atmosfærefyldte bryllupslokaler.

Planlægger I en borgerlig vielse i Københavns Kommune, skal I udfylde og sende ægteskabserklæringen ved hjælp af selvbetjeningsløsningen.