Vielse i nyborg kirke

Bryllup Nyborg i Nyborg kirke. I Nyborg ligger i hjertet af Nyborg på Fyn. Her startede vi med at fotografere det søde brudepar ved bryllupsgæsterne, der ankom til Nyborg kirken. Gommen, der venter på sin brud i kirken. Brudens ankomst i den fine gamle Ford A, og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Nyborg kirke med både lykønskning og riskast etc. (Bryllup Nyborg)

Læs mere om bryllupsfotografering på Fyn her.

nyborg kirke bryllup
Bryllup i nyborg kirke
bryllup Nyborg
Vielse i nyborg kirke

Restaurant Lieffroy bryllup

Restaurant Lieffroy har til huse i Hesselhuset i Nyborg – og ligger smukt placeret ved Storebælt i udkanten af Christianslundsskoven. Her valgte brudeparret at holde deres bryllup. Et Restaurant Lieffroy bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af god mad, god service og flotte bryllupsbilleder. Vi var med fra Vielse til brudevals, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen, hvor der blev skåret bryllupskage, som bruden nær havde væltet ned over sin brudekjole. Vi fotograferede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Restaurant Lieffroy har til huse i Hesselhuset i Nyborg – og ligger smukt placeret ved Storebælt i udkanten af Christianslundsskoven. brylluppet. (Bryllup Nyborg)

Lidt historie om Lieffroy … Huset her har en lang historie som traktørsted og har som sådan været drevet siden 1913. I årene inden vi købte stedet, blev her primært holdt selskaber – noget vi også gør, sideløbende med restaurantdriften.

Omgivelserne er smukke og elegante, men det skal man nu ikke lade sig mærke med, bare nyde – for vi ønsker, at Restaurant Lieffroy skal være et sted, hvor alle kan komme. (Bryllup Nyborg)

Lieffroy_nyborg
bryllup Nyborg Restaurant Lieffroy
Restaurant Lieffroy bryllup fotograf
Restaurant Lieffroy bryllup
Restaurant Lieffroy bryllupsbilleder
Restaurant Lieffroy bryllupskage
ved Restaurant Lieffroy bryllup