Bryllup på Gørdinglund Herregård – Efter 9 år sammen skal vi endelig giftes, Roland friede på bruden Lauras 30års fødselsdag. Selve brylluppet skal holdes den skønne dag 17 April 2021 – Det er ikke bare en almindelig dag, dette er nemlig vores 10års dag. Dette er med til at gøre lige netop denne dag endnu mere speciel for os! Efter 8 år i København flyttede vi for 2 år siden til Esbjerg, hvor vi nu har slået rødder! 

Gørdinglund Herregård

Bryllupsfesten skal stå på det mere eller mindre lokale Gørdinglund, det fineste lille herregård, og et af vores vigtigste punkter er, at der er masser af overnatningsplads til vores dejlige gæster! Dette er meget vigtigt for os, da gæsterne kommer langsvejs fra. Gommen er fra Slovakiet og kom til Danmark for mere end 13 år siden for, at læse på universitetet og besluttede sig for at blive! Bruden har rejst meget og har derfor mange tætte bekendtskaber verdenen. Vi tæller næsten 7-8 for skellige nationaliteter i blandt vores +50 gæster.

De gæster der kommer længst væk fra kommer Bolivia og tættest på Tyskland – Det bliver en fantastisk fest, men det giver også lidt udfordringer med sprogbarrierer, kulture mm. men vi og vores gæster er bare så klar på at det bliver den bedste dag! 

bryllupsfotografering

Der er meget vi ikke har planlagt endnu når, det kommer til festen. Blomster, bordpynt mm. men selve festens udformning er vi meget enige om: Hygge og fest! 

Vi skal vies på Gørdinglund med familie, gæster, kolleager mm til stede. Derefter en dejlig reception med sangria og snacks er vi klar til maden. Det bliver en klassisk 4 retters med forskelige kød retter, efter gæsternes eget ønske. Et overflødighedshorn MÅ vi have, er det godt nok til Hendes Majestæt er det også godt nok til os 😊. 

Brudevalsen diskuterer vi stadig

Selve aftenen bliver et mix af forskellige traditioner og hygge! Når maden er overstået er kollegaer mm. inviteret til fest, fri bar og masser af smil! Brudevalsen diskuterer vi stadig, vi er ikke så varme på den, men vores danske familie siger at det hører med, nu må vi se. Vi er klart mest til en DJ, der bare kan spille op til dans. Vores beslutninger bliver faktisk taget ret hurtigt og i fællesskab!  Selve planlægningen af brylluppet, er lidt svær. Der så meget vi ikke ved og der er så mange detaljer vi ikke aner vi skal have styr på og især når det kommer til budget. Men Pinterest og Google er vores ven 😊

Restaurant Vestermølle bryllup

Vielsesringene

Vielsesringe er vi klar mest til de simple flad og glat design, ringe der kan overleve en travl hverdag. Når det kommer til tøjet er vi ikke der endnu, men kjolen bliver ikke en traditionel brude kjole, men butikkerne TP Kjoler/ Askepot og Valentino står højt på listen og får bruden sin vilje, kommer Gommen i det fineste mørkeblå jakkeset 😊

Vi så denne konkurrence på Facebook, men efter at have kigget jeres billeder igennem på hjemmesiden er vi sikker på at jeres stil vil passe perfekt til os! (Bryllup på Gørdinglund Herregård)

Skanderborg - Bryllupsfotograf | Bryllups foto | Fotograf ...

Når det kommer til fotografen

Når det kommer til fotografen, ønsker vi klart forventningsafstemning inden selve dagen, at fotografen er den professionelle og vi håber på en god sparing til ideer til gode par/ gruppe billeder. Ellers bare at bryllupsfotografen på selve dagen falder i et med festen og vi ikke selv skal instruere gæster og os selv og er god til at fange de små øjeblikke! 

Vi kan ikke vente til 17. April 2021