Brylluppet skal holdes på smukke Sebber Kloster, ved Nibe

Planlægning af Bryllup på smukke Sebber Kloster. Læs det kommende brudepars historie og planer for deres kommende bryllup.

Vi hedder Jacob og Regina og er h.h.v. 29 Og 26 år gamle. Vi bor i en lille landsby i Midtjylland. 
Vi har været sammen i 6 år og skal nu endelig giftes! 
Vi har mødt hinanden gennem fælles venner og fandt ret hurtigt sammen. Vi er et godt match fordi vi har mange af de samme interesser og er gode til at give hinanden plads til at dyrke både fælles interesser, men også individuelle interesser. Desuden gør vi meget ud af, at være en del af hinandens familie og vennegrupper så vi virkelig føler, at vi er en del af hinandens liv på alle punkter. Vi kender hinanden ud og ind og på godt og ondt. Vi deler mange af de samme værdier, men bliver også udfordret af hinanden, på den gode måde, på de punkter, hvor vi ikke er helt ens. 
Vi glæder os til at tilbringe resten af livet sammen og starte vores egen familie med et fantastisk bryllup! 

Se forevigt.dks bryllupsbilleder fra Sebber Kloster

Bryllup på smukke Sebber Kloster

Vi er godt i gang med bryllupsplanlægningen

Vi er godt i gang med bryllupsplanlægningen af den store dag, men har stadig noget vej endnu, før alt er på plads.
Vi håber at kunne få lidt inspiration til Bryllupsmesse i Aarhus den 10. januar 2021. 
Ellers er Regina flittig bruger af Pinterest og Instagram og har allerede fundet en masse inspiration der.  

Bryllup i Nibe i Nordjylland

Dato og sted er dog fastlagt og de fleste af gæsterne har fået en ’save the date’. 
Brylluppet skal holdes på smukke Sebber Kloster, ved Nibe, over en hel weekend i september 2021. 
Vi var begge enige om, at vi ville finde et sted, hvor vi kunne leje lokalerne, uden at vælge en pakkeløsning, så vi selv kan sætte fuldstændig det præg, vi ønsker, på både oppyntning, mad, drinks og hele stemningen. Vi fandt også hurtigt ud af, at vi gerne ville holde det over en hel weekend. Så det skulle også være et sted med plads til mange overnattende gæster. 
Vi var ude at se et par forskellige steder, men faldt pladask for Sebber Kloster da vi var på besøg. Sebber Kloster er både smukt og romantisk, uden af det bliver alt for storslået. Her er der mulighed for, at holde et virkelig smukt bryllup, som stadig er nede på jorden og som passer til os.  
Vi var heldige at der var en ledig weekend i den periode, vi ønsker at holde brylluppet. Så nu er hele Sebber Kloster booket med overnatning til alle gæster. 
Det bliver dog et større puzzlespil at få overnatningen til at gå op, men vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde vores gæster overnatning. Så er der også større sandsynlighed for, at de bliver og fester hele natten 😉

Bryllup på smukke Sebber Kloster

Reception, bryllupsmiddag og fest

Fredag har vi valgt kun skal være for vores venner og kommer til at være en slags low-key hyggelig ”forfest” til den store dag.  På den måde er vi også ovre den ”hej-hvordan-går-det”-small-talk, som der vil være blandt de gæster, der ikke kender hinanden så godt eller ikke har set hinanden i noget tid og så er vi klar til, at det bliver rigtig sjovt til selve brylluppet. 
Lørdag går det rigtig løs og vi starter med en smuk udendørs vielse i haven, med den fine Sebbersund i baggrunden. Herefter er der reception med bryllupskage på terrassen og/eller i hovedbygningen. Vi har fået et lokalt band, Drabant, fra hjemegnen til at komme og spille et par timer til receptionen. Senere vil der være bryllupsmiddag og fest i den fantastiske lade. 
Vi er begge galde for sport, spil og konkurrencer så, uden at afsløre for meget, vil dette også kunne opleves til vores bryllup. 

Læs mere om Sebber Kloster på deres hjemmeside.

Der kommer mellem 60-70 gæster til brylluppet

Der kommer mellem 60-70 gæster til brylluppet (ingen børn). Største delen er venner, som kender hinanden både fra folkeskolen, gymnasiet og fodbold. Nogle er fælles venner som har kendt os både hver for sig og som par, andre er vores individuelle venner og nogle er venner som gennem tiden også er blevet fælles. Vi har gennem tiden været gode til at holde fester, hvor vi har inviteret hinandens venner og dermed mixet vores vennegrupper. Derfor bliver det et bryllup hvor nærmest alle kender alle i forvejen og vi kan godt garanterer, at det bliver en god fest! 

Regina har valgt 3 af hendes tætteste veninder, til at være brudepiger. Hendes ’Maid of honor’ er hendes bedste veninde siden børnehaven, så der var slet ingen tvivl om, hvem det skulle være. 
Jacob har 2 best men, som begge betyder alverden for ham. Det er også to af hans tætteste venner. 

Bryllup på smukke Sebber Kloster

den smukkeste brudekjole

Regina har netop købt den smukkeste brudekjole, med et fint slør til, hos Brudesalon Kennedys i Sabro. Hun havde søde Signe, som har butikken, til at hjælpe sig og det var en helt fantastisk oplevelse! 
Kjolen er købt i rigtig god tid, men da Regina første gang faldt over den på nettet kunne hun ikke slå den ud af hovedet, så hun var nødt til at komme ud og prøve den! Regina har set samtlige afsnit af ’Say yes to the dress’ nærmest fra det kom ud, så hun vidste fuldstændig hvad hun ville have og var derfor overhovedet ikke i tvivl, da hun fik kjolen på!
Hun kan slet ikke vente, til Jacob skal se hende gå op mod ham i den smukke kjole. 
Jacob vil gerne have lavet et skræddersyet jakkesæt hos en gammel bekendt i Aarhus som ejer suitsyou/Sjölin. Men det får han først lavet senere. 

Som nævnt er vi slet ikke i mål med alle detaljerne endnu, vi har f.eks. ikke kigget på bryllupskage, vielses ringe, brudebuket, toastmaster eller borddækning endnu. 
Vi har dog en lille idé om, at vi gerne vil pynte med fine lyseblå hortensiaer, som vi så på Azorerne sidste år. 
M.h.t. vielses ringe vil et godt bud være, at vi får dem lavet hos samme guldsmed som lavede Reginas smukke forlovelsesring – Guldsmed Bent i Aarhus.  

brudesko og brudekjole

planlægge bryllup

Det har faktisk været overraskende nemt, at planlægge bryllup indtil videre. Det er primært Regina der undersøger de forskellige ting og finder inspiration som hun deler med Jacob. Det har været meget få ting, som Jacob ikke synes er en god idé og vi er næsten helt enige om alle de større ting. 
Det hjælper selvfølgelig også lidt, at Regina er uddannet i at planlægge events og gør det til hverdag. 
Jacob kan til gengæld bruge sin håndværker uddannelse til at bygge fine elementer til pynt og opsætning til brylluppet. (Bryllup på smukke Sebber Kloster) 

fotografen

Det vigtigste ved en bryllupsfotograf er først og fremmest det færdige resultat og at det er en stil, vi synes er flot. Derudover er det vigtigt, at fotografen er ’en flue på væggen’ så vi ikke tænker over, at der bliver taget billeder under vielsen, ved lykønskningerne efterfølgende og generelt ved stemningsbilleder. 
Regina går ret meget op i gode billeder og det er derfor vigtigt for hende, at der er en klar forventningsafstemning omkring, hvad vi ønsker af billeder og stil. Så en god dialog inden brylluppet, vil betyde meget.   
Vi har flere gange kigget på Forevigt’s portfolio og haft jer i tankerne som vores bryllupsfotograf. Så da Regina så denne konkurrence på hjemmesiden, var vi hurtigt enige om, at give det et skud. 

Vi glæder os helt vanvittig til den store dag! Og synes der er aaaalt for lang tid til!
Vi glæder os til at fejre vores kærlighed og til at vi bliver mand og kone. Vi glæder os bare til hele den særlige stemning der er ved et bryllup og til at have alle vores bedste venner og familie samlet omkring os i en hel weekend. (Bryllup på smukke Sebber Kloster)

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder