Bryllup Skagen kirke

Bryllup Skagen kirke ja, i Skagen ligger i Nordjylland. Her begyndte dagen med fotografering omkring Skagen kirke. Det søde brudepars ankomster til kirken, de mange bryllupsgæster og selvfølgelig selve vielsen. Efter den formelle vielse fotograferede vi en masse stemningsbilleder udenfor Skagen kirke med både lykønskning og riskast etc. Efter seancen udenfor kirken skulle vi videre ud og lave de officelle bryllupsfotos af brudeparret. (bryllup skagen)

Læs mere om bryllupsfotografering i Skagen her.

Skagen bryllup skagen kirke bryllup

Ruths Hotel bryllup

Ruths Hotel har til huse i Skagen. Ruths Hotel har den smukke natur liggende lige udenfor døren, blandt klitter, hav og skov ligger det fantastiske 5-stjernede hotel, midt imellem Skagensgule huse. Her havde brudeparret valgt at holde deres bryllup. Et Ruths Hotel bryllup er en garanti for en uforglemmelig bryllupsdag, med masser af god mad, god service og flotte bryllupsbilleder. Lyset ved Skagen er helt unikt og derfor er det en fornøjelse at være fotograf i Skagen. Vi var med fra receptionen til brudevals, og derfor selvfølgelig også med under skæring af bryllupskagen. Vi fangede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen på Ruths Hotel. (bryllupsfotograf Skagen).

Lidt historie om Ruths Hotel … For mere end 100 år siden startede Emma og Hans Chr. Ruth deres første år som værtspar på badepensionatet “Vesterhus”. 

Hans Chr. Ruth var opsynsmand ved redningsstationen i Gl. Skagen og Emma var ansat på Jeckels badehotel. Efter uoverensstemmelser med Fru Jeckel i forbindelse med Emmas mors sygdom og død i København får samarbejdet en brat afslutning. Familien Ruth tager derfor i 1904 det første skridt og åbner for sommergæster på “Badepensionatet Vesterhus” – som senere bliver kaldt Ruths Hotel.

Læs mere om bryllupsfotografering i Nordjylland her.

foto_skagenBryllup SkagenBrud i naturen ved SkagenBrud ved Ruths Hotelbryllup i SkagenBryllup ved Ruths hotel i skagenbryllupsbillede Ruths HotelBryllupsfoto Skagenbryllupsfotograf Skagenbryllupsfotos ved Ruths Hotel Skagenfotograf skagen bryllupRuths Hotel BrudRuths Hotel Skagen bryllupSkagen brudepar ved Ruths hotelBryllup Skagen