Bryllup svenska sjömanskyrkan Skagen – Vi fik endnu en spændende fotoopgave ved vielse i den flotte gamle Svenska Kyrkan i Skagen. Efter vielsen i kirken lavede vi Bryllupsportrætter ved rundt omkring i Gammel Skagen. Svenska bröllop kan hållas i någon av våra lokaler eller hotell och vigseln kan genomföras av svensk präst från Svenska Kyrkan i Skagen. Danmarks nordligste by Skagen, er populær blandt svenskere – ikke alene som turistmål, også som mål for giftelystne svenske brudepar.

vielser blandt svenske kirker i udlandet
I højsæsonen om sommeren når kirken op på otte vielser om ugen
Bild von Den Svenske Somandskirke, Skagen: Den svenske sømandskirke
den Svenske Sømandskirke i Skagen vielsesret overfor par
Bryllup svenska sjömanskyrkan Skagen

Bryllup fotograf i den svenske Sømandskirke i Skagen

Som bryllup fotograf har vi efterhånden fotograferet en del bryllupper i den romantiske svenske Sømandskirke i Skagen. Det er selvfølgelig flest svenske brudepar vi som bryllupsfotograf har fotograferet gennem årene. Man fornemmer tydeligt når man ankommer til kirken, at præsten i den svenske sømandskirke i Skagen elsker sit job og taler meget med svenskere når man er i kirken.

Se flere billeder fra bryllupper i Skagen her

Svenskerne i Skagen

Den svenske kyst ligger kun ca. 65 km. fra Skagen. At svenskere kommer til Skagen, er ikke noget nyt fænomen, men det har været med mange forskellige ærinder gennem tiden. Efter Havnens åbning i 1907, begyndte mange svenske fiskere at søge til Skagen. I Böhuslän, i Sverige, var fiskeindustri ikke udbredt, så efterhånden som den udviklede sig i Skagen, fandt stadig flere svenske fiskere vej til Skagen Havn. Der var brug for et sted, hvor svenskerne kunne føle sig mere hjemme end i den danske kirke. Et sted, hvor de kunne mødes med deres landsmænd og danne netværk. Derfor blev den svenske Sømandskirke bygget i Skagen og ofte brugt den dag idag af svenske brudepar.

Bryllup svenska sjömanskyrkan Skagen