Vielse i Hornbæk Kirke

Så fik vi et bryllup Clausholm Slot. Hornbæk Kirke ja, i Hornbæk ligger i Randers. Her startede vi med at fotografere det søde brudepar ved bryllupsgæsterne, der ankom til Nyborg kirken. Gommen, der venter på sin brud i kirken. Brudens ankomst i den fine gamle Ford A, og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Hornbæk kirke med både lykønskning og riskast etc.

Læs mere om bryllupsfotografering Jylland her.

Hornbæk Kirke bryllup
Bryllup i Hornbæk Kirke
bryllup Hornbæk
Vielse i Hornbæk Kirke

Clausholm Slot bryllup

Clausholm Slot finder I en stemning helt i særklasse. De historiske omgivelser løfter jeres store dag og gør det til en enestående oplevelse. Her valgte brudeparret at holde deres bryllup. Et Clausholm Slot bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af god mad, god service og flotte bryllupsbilleder. Vi var med fra Vielse til brudevals, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen, hvor der blev skåret bryllupskage, som bruden nær havde væltet ned over sin brudekjole. Vi fotograferede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Clausholm Slot brylluppet.

Lidt historie om Lieffroy … Clausholm er enestående, fordi det i modsætning til mange andre slotte har stået stort set urørt siden 1730erne. Gennem hele restaureringsarbejdet er der blevet lagt vægt på at bevare de historier, slottet rummer. For eksempel bliver et gam-melt gulv ikke bare skiftet ud med et nyt. I stedet reparerer man det gamle gulv, så man stadig kan se, hvordan gulvet så ud i 1700-tallet. På den måde kan man også se, hvor de gamle trapper har været og dermed fornemme de forandringer, slottet har været igennem.
Påskønnelsen af familiens store indsats kom til udtryk i sommeren 1994, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, under overværelse af Hendes Majestæt Dronningen, overrakte Europa-Nostra Prisen, som kun gives i ganske særlige tilfælde for smukt udført restaurering.

bryllup Clausholm Slot
Clausholm Slot bryllup fotograf
Clausholm Slot bryllup
Clausholm Slot bryllupsbilleder
Clausholm Slot bryllupskage
ved Clausholm Slot bryllup