Bryllupsfest i Roskilde – Gommen og jeg mødtes, da vi boede i samme opgang, gommen var irriterende og holdte mange fester men en dag flyttede han og vi stødte på hinanden. Jeg inviterede på kaffe og han blev der lige siden 🙂 Vi har egentlig været gift i 5 år, vi holdte et lille og lidt hemmeligt bryllup på rådhuset da vi skulle være forældre sammen. Gommen og jeg ønskede dog et rigtigt bryllup, med de Aller nærmeste med gæster. Vi beslutttede efter mange år at den kirkelige velsignelse skulle stå i maj 2021. Det sker i Brøndby da vi begge to er derfra.

Bryllup i Roskilde

Bryllupsfesten skal holdes i Roskilde

Bryllupsfesten skal holdes i Roskilde og vi har måtte skære ved 18+ så ingen børn skal med.
Bruden har været ude og købe kjole hos von Barner i Greve, hun fik et tilbud hun ikke kunne modstå 😊
Gommen har ikke købt tøjet endnu, men regner med at det gøres et par mdr før.
Vi ønsker at vinde denne konkurrence, da det dels ville hjælpe lidt på budgettet men også fordi vi fortjener en skøn Bryllupsfest i Roskilde.

Bryllup i Roskilde

Vores kærlighed sejre altid

Vi har været igennem alt for meget på 5 år, tilsammen 8 operationer, vægttab, 2 børn, og meget mere 🙏🏻
Vi bliver omkring 50 mennesker og har måtte skære alt ind til benet for at dette kan lade sig gøre, især også da corona kom, så satte det en lille dæmper på opsparingen så at vinde dette, ville betyde så meget og være os en kæmpe hjælp.
Min mand tror desværre godt at man kan undvære en bryllupsfotograf men jeg står fast på at jeg ønsker at have nogen minder fra vores dag.

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder