Bryllupskørsel og transport for bruden til sit bryllup er idag meget mere end at hun blot ankommer til bryllupsceremonien. Der er mange former for transport til bryllupper – hestevognlimousinerveteranbilskørsel og meget mere.

Det er for mange en vigtig detalje forud for brylluppet er, hvordan bruden, brudgommen kommer rundt på den store dag. Der er et par forskellige typer af bryllupskørsels muligheder at vælge imellem for at få alle fra punkt A til punkt B.

Landsdækkende bryllupsfotograf med base i Aarhus – udnævnt til at være blandt landets bedste bryllupsfotografer

bryllupsbilleder

Limo udlejning – limousinekørsel

Et meget efterspurgt transport til bryllupper er limo udlejning. Limousiner er efter min mening en vidunderlig mulighed, da der er en betalt chauffør, masser af plads til alle i køretøjet, og det er et fornemt look til den særlige lejlighed. Limousiner findes i forskellige farver, stilarter og modeller. Bruden og gommen kan vælge at køre alene i en limousine, eller de kan dele deres limo med nærmeste familie. At leje en limousine er en fantastisk måde at fejre dagen på.

Bryllup i Rungsted

Klassiske biler

En anden bryllups transport mulighed er den klassiske biludlejning. Man kan vælge at leje en Rolls Royce eller en af ​​de mange andre valg, der falder inden for klassisk bil kategorien. Dette er en fantastisk måde at tilbringe lidt tid for brudeparret alene. Det giver det nygifte par, et par minutter til at reflektere over dagen og deres fremtid sammen.

Lej en Photo Booth og få de sjove og anderledes Selfie-billeder

Hestevognskørsel

For de personer, der elsker et mere Askepot agtigt bryllup (eller blot elsker heste) kan man leje en hestevogn til brylluppet. Det er en fantastisk måde for lidt ekstra romantik til bryllupsdagen. Denne romantiske transport mulighed er nok ikke den bedste hvis brudeparret skal langt fra vielsen til det sted, hvor receptionen finder sted. Men hvis der ikke er langt er det en super romantisk ide!

Gallafotografering – professionel fotograf til jeres gallafest

Der er mange vidunderlige transport muligheder for bruden og gommen at vælge imellem.

En af mine veninder blev gift i Virum kirke, og der var sørget for denne smukke mercedes limosine, som skulle køre brudeparret fra kirken til bryllupsfesten. (Bryllupskørsel)

Man kan sagtens leje en limosine som bil til bryllup!