Bryllup ved Esbjerg i Bryndum Forsamlingshus

Så gik turen til Esbjerg. Denne gange til et Bryndum Forsamlingshus bryllup hvor vielsen blev afholdt i Bryndum Kirke. Så der var ikke så meget transport. Vi startede med at fotografere de mange fine bryllupsgæster, der ankom til Bryndum kirke. Vi lavede billeder af gommen og bestman ved alteret. Da bruden ankom til kirken fangede vi hende og hendes far i våbenhuset. Vi fotograferede derefter vielsen i kirken og lykønskingen udenfor kirken med riskast.

Jacob Baumgartner

Fotograf bryllup Esbjerg – Bryllupsfotograf Esbjerg

Som kreativ fotograf Esbjerg (bryllupsfotograf Esbjerg), har vi efterhånden fotograferet mange bryllupper i Vestjyllands hovedstad Esbjerg. Vi har fotograferet på havnen, ved Vandtårnet, De hvide mænd, Hjerting Strand, i Vognsbølparken, ved Jerne kirke, Gjesing kirke og mange andre skønne steder i Esbjerg og omegn. 

Bryndum Forsamlingshus

Bryndum forsamlingshus bliver drevet som et professionelt forsamlingshus, det vil sige med et fast værtspar. Det er vores målsætning at leverer kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser. Esbjerg er Danmarks femtestørste by med 72.398 indbyggere og er beliggende i Sydvestjylland. Den er desuden hovedby for Esbjerg kommune og det vestlige Jyllands største byområde. 

Andrup  Bramming  Bryndum  Egebæk  Endrup  Gredstedbro  Grimstrup  Guldager  Gørding  Hunderup  Jernved  Kærbøl  Lustrup Novrup  Ravnsbjerg  Ribe  Roager  Skads  Store Darum  Tarp  Tjæreborg  Vejrup  Vester Nebel  Vester Vedsted  Vilslev  Øster Vedsted

Bryndum Forsamlingshus
Bryndumvej 113
6715 Esbjerg N