Find den rigtige fotograf – Hvad end i søger en bryllupsfotograf til at forevige jeres store dag, en fotograf som kan skabe de smukkeste billeder af jer som par, eller noget helt tredje, er det absolut vigtigste at holde sig for øje, om fotografens visuelle udtryk matcher jeres ønsker. Mange par shopper fejlagtigt efter priser, når bryllupsfotografen skal vælges – men er det vigtigste ikke at få foreviget sit bryllup på en smuk og mindeværdig måde? Selv om alle fotografer kan tage billeder af det samme, vil resultatet altid variere alt efter den indiviudelle fotografs vision.

Find den rigtige fotograf

Vi laver billeder af alt det i ønsker

Der tages billeder når i ankommer til kirken, under vielsen samt når det hele er overstået og i forlader kirken. Bryllupsportrætterne tages på en lokation efter aftale; dette kunne f.eks. være et naturskønt område, eller en anden spændende lokation hvor vi tager ud på dagen og tager nogle smukke billeder af jer som par. Sæt gerne 1½-2 timer af til dette. Når festen er slut, kagen er skåret og gæsterne gået hjem, er mit arbejde først lige begyndt. Jeg udvælger og redigerer alle de smukke billeder og når alt er perfekt, leveres de til jer. Jeg tager med til receptionen og foreviger alle de skønne detaljer og den dejlige stemning. Jeg laver jer en smuk fotobog i den bedste kvalitet som jeg sender til jer. Perfekt at vise frem, eller selv bladre igennem når minderne fra en fantastisk dag skal genoplives.

Bryllupper, hestevognskørsel, catering | Ebberup, Fyn

Find den rigtige fotograf

Derfor handler det for jer om at finde en fotograf, hvis billeder i ville ønske var af jer, og ikke dem i ser på billederne. Forhåbentlig har i det sådan med vores billeder, og hvis i har, skal i ikke tøve et sekund med at kontakte os. Det er selvfølgelig nemt at sige at det ikke skal komme an på prisen, men det behøver det heller ikke. Hvis mine priser ikke helt passer ind i jeres budget, så skriv til mig alligevel, og så finder vi nok ud af noget der passer i jeres budget. I sidste ende er det nemlig bedre at ende op med få billeder, man virkelig elsker, end mange billeder, som er “lige ved og næsten.

Jeg kommer som eneste bryllupsfotograf og foreviger jeres store dag. Somme tider har jeg dog en assistent eller assisterende fotograf med også.

blanding af opstillede bryllupsportrætter men også en række mere naturlige bryllupsbilleder

Digital Levering af jeres bryllupsbilleder

Når vi er færdig med at behandle med jeres bryllupsbilleder og de endelig er klar til fremvisning, modtager i et link til jeres billeder hvor i nemt og bekvemt kan download disse til jeres computer. Inkluderet i downloadet er samtlige redigerede billeder i; fuld opløsning til PC og MAC brug, fuld opløsning egnet til print, og reduceret opløsning som er perfekt til at uploade til f.eks. Facebook eller andre steder på nettet.

En investering i tryghed

Sikkerheden er i højsædet når minderne fra jeres store dag skal fanges på film. I kan sove trygt, velvidende at der er styr på alt lige fra reserveudstyr, til back-ups der er krypteret og fordelt på hele 3 kontinenter. Der er altså taget enhver foranstalning en bryllupsfotograf kan tage, når det kommer til at sikre jer de perfekte billeder fra jeres store dag.

Fortæl os om jeres bryllup

Vi vil super gerne høre om jeres planer og ønsker. Vi er sikre på at vi sammen kan finde en løsning der passer perfekt til netop jeres bryllup. Skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage snarest. Vi skrives ved!